Skip to content
15.02.2023

Mikko Leppilammesta Porschen brändilähettiläs: ”Kesälomareissun aikana ihastus kypsyi rakkaudeksi”

Jussi-palkittu näyttelijä Mikko Leppilampi on Porschen uusi brändilähettiläs. Ajoneuvona Mikolla on täyssähköinen Taycan 4S Sport Turismo.

Mikko Leppilampi haaveili Porschesta jo lapsena. Yksitoistavuotiaana hän totesi, että jonakin päivänä hän hankkisi sellaisen; tavalla tai toisella. Nyt tämä haave on toteutunut.

– On kiitollinen olo, että sain vihdoin toteuttaa tämän elämän mittaisen haaveeni. Porsche edustaa minulle laatua ja tyylikkyyttä. Ajan työni vuoksi paljon autolla ja hyvä ajokokemus on minulle äärimmäisen tärkeä. Kun aamulla istun autoon, ajokokemus kohottaa fiiliksen koko päivälle, hän kuvailee.

Mikko sai jo kesällä mahdollisuuden tutustua Taycaniin parin viikon mittaisella kesälomamatkalla, kun perhe ajoi autolla ympäri Suomen sukuloimassa ja ystäviä tapaamassa. Sähköautoilu tuli tutuksi ja Taycan vei Mikon sydämen.

– Voin ihan vilpittömästi sanoa, että ensin ihastuin Taycanin ulkonäköön ja todella nopeasti ajokokemuksen myötä rakastuin täysin.  Kesälomareissun aikana vakuutuin siitä, että sähköautolla todella pääsee liikkumaan pidempiäkin matkoja ja vieläpä äärimmäisen mukavasti. Perheen tavaratkin mahtuivat mainiosti urheilulliseen autoon, hän hehkuttaa.

Brändilähettiläänä Mikko haluaa kertoa oman tarinansa tekojen kautta.

– Laatu, tyylikkyys ja ajattomuus kuvaavat tätä ikonista brändiä. Tällaista asemaa ei saavuteta hetkessä. Se vaatii pitkäjänteisyyttä ja vahvaa omaa identiteettiä. Intohimo ja vaatimustaso pitää olla koko ajan korkealla, jotta omasta tekemisestä syntyy muistijälki, joka pysyy ja vahvistuu. Pitää uskoa ja luottaa omaan tarinaan. Sellaisena myös haluaisin nähdä itseni esiintyjänä, Mikko pohdiskelee.

– Nämä ovat juuri niitä asioita, miksi Porsche näki Leppilammen sopivan brändilähettilään rooliin. Innolla odotan tulevaa yhteistyötä Mikon kanssa, jatkaa Porschen markkinointipäällikkö Aija Saha.

Mikon ajoneuvona on täyssähköinen Taycan 4S Sport Turismo. Taycan Sport Turismo on Porschen innovatiivisen sähköurheiluauton uusin koriversio. Taycan-mallistoon kuuluvat Sport Tursimon lisäksi urheilusedan- sekä Cross Turismo ‑variantit. Taycan Sport Turismo on suunnattu erityisesti heille, jotka haluavat yhdistää Taycan Cross Turismon jokapäiväisen käytännöllisyyden Taycan-urheilusedanin dynaamisiin ajo-ominaisuuksiin.

Mikon autoilukokemuksia voit seurata sekä Mikon että Porsche Finlandin Instagram-kanavilla.

Instagram: @porschefinland, @mikkoleppilampi