Skip to content
Porsche Cayenne, Taycan and 911 under a bridge during night time with a city skyline.

Mallisto

Tältä sivulta löydät kaikki Porschen automallit. Tutustu mallistoon, löydä oma unelmasi ja siirry ohjaamoon.
  • 718
  • 911
  • Taycan
  • Panamera
  • Macan
  • Cayenne
Etusivu » Mallisto

718

911

Löydä oma Porsche-mallisi ja ihastu.

Porsche tarjoaa laajan malliston maksimaalisen suorituskyvyn ja edistyksellisen teknologian urheiluautoja. Yleisesti tunnetuimpia, jopa ikoneiksi nousseita Porsche -malleja ovat 911 Carrera Coupe ja 911 Carrera Cabiolet, jotka tarjoavat tehokkuutensa lisäksi urheilullisen ajokokemuksen ja runsaasti uusia teknologisia ominaisuuksia. 911-mallisarjan muita malleja ovat 911 Targa ja turbolla varustettu 911 Turbo sekä astetta tehokkaampi 911 GT3.

911-mallisarjan rinnakkaisena mallina toimii 718-mallisarja. Tämän mallisarjan mallit ovat myös tunnettuja: 718 Boxster ja 718 Cayman. Myös katumaasturit, eli SUV-mallit kuten Cayenne SUV ja Cayenne Coupe ovat suosittuja ja tarjoavat tilavuutta sekä joustavuutta, mutta myös ajo-ominaisuuksia vaikeampiin olosuhteisiin.

Taycan-mallisto on Porschen sähköauto-linja, joka tarjoaa ympäristöystävällisiä ajoneuvoja, maksimaalista tehokkuutta ja urheilullista ajokokemusta unohtamatta. Taycan Sport Saloon on Porschen sedan-sähköautomalli, joka tarjoaa erinomaisia ajo-ominaisuuksia niin kaupunkiin kuin maantieajoonkin. Taycan Sport Turismo ja Taycan Cross Turismo tuovat omaan kokoluokkaansa Porschen edistyksellistä teknologiaa ympäristöystävällisessä muodossa, tehokkuutta ja urheiluhenkeä unohtamatta. Erityisesti Taycan Cross Turismo tarjoaa huippuluokan ajo-ominaisuuksia myös vaikeampiin sääolosuhteisiin ja ympäristöihin. Sähköiseen mallistoon kuuluu Taycanien ja Cayennen E-Hybrid -mallien lisäksi myös Panameran E-Hybrid -mallit. Panamera Sport Saloon on sedan-malli, josta on saatavilla myös suuremman takapenkkitilan tarjoava Panamera Executive. Lisää tilaa hamuavalle on olemassa myös Panamera Sport Turismo, jonka tavaratila on muita Panamera-malleja suurempi.