Skip to content

Huoltopalvelut ja vauriokorjaus

 • Varaa huolto
 • Merkkihuollon edut
 • Muut palvelut ja tarkastukset
 • Certificate of Authenticity
 • Vahingon sattuessa
 • Porsche Assistance
 • Ammattitaitomme
Etusivu » Omistaminen ja huolto » Huoltopalvelut ja vauriokorjaus

Asiantunteva Porsche-merkkihuolto pitää huolen autostasi.

Porsche-huoltomme on varustettu Porsche-standardien mukaisilla erikoistyökaluilla, ja henkilökuntamme on käynyt läpi valmistajan koulutuksen, jolla varmistetaan, että autostasi pidetään parasta mahdollista huolta. Tämän lisäksi varmistat, että autosi on huollettu valmistajan määrittämään mallikohtaisen huolto-ohjelma mukaisesti. Suomessa Porsche-huoltomme palvelevat Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Huoltoa koskevissa kysymyksissä ota yhteys Porsche-huoltoon.

arrow-right Created with Sketch. Ota yhteys huoltoon

Autosi arvoista huoltoa. Sinun Porschellesi.

Porsche ei ole kuin mikä tahansa auto. Porschet ovat ja tulevat olemaan urheiluautoja kuljettajille, jotka arvostavat suorituskykyä. Juuri siitä syystä me Porsche-huollossa emme halua jättää sinua oman onnesi nojaan huoltopalveluissa. Haluamme auttaa sinua, oli kyse Porscheenne liittyvästä huollosta, lisävarusteesta, korjauksesta tai hoidosta.

Asiantuntemuksemme niin uusiin kuin vanhempiin Porsche-malleihin, niiden hoitoon, huoltoon ja korjauksiin on aina tarjolla sinulle. Käytämme valmistajan määrittämiä uusimpia diagnostiikka- ja erikoistyökaluja sekä aina Porschen alkuperäisiä varaosia. Nimenomaan autoosi kehitetyt alkuperäiset varaosat varmistavat, että Porschesi säilyy suorituskykyisenä, turvallisena ja alkuperäisenä.

Merkkihuollon edut sinulle ja autollesi

 • Ajan tasalla oleva merkkikohtainen tekninen tieto ja ymmärrys Porschen huolto-ohjelmasta, joiden avulla voimme ennaltaehkäistä mahdollisia alkavista kulumisista aiheutuvia huolia.
 • Porschen kouluttama henkilökunta, käytössä tehtaan määrittämät erikoistyökalut ja laitteet sekä valmistajan mallikohtaiset huolto- ja korjausohjeet.
 • Valmistajan laadunparannuskampanjat varmistetaan jokaisen käynnin yhteydessä automaattisesti.
 • Alkuperäiset autoon varmasti sopivat varaosat kahden vuoden takuulla.
 • Mahdollisuus hankkia erikseen Porsche Approved –jatkotakuuvakuutus sekä Porsche Assistance -tiepalvelu vuodeksi tai kahdeksi kerrallaan, sekä jatkaa näitä palveluita jopa siihen asti, kunnes autosi täyttää 15 vuotta.

Muut huoltopalvelut ja tarkastukset

CoA – Certificate of Authenticity

Porschesi syntymätodistus. Tiedätkö missä ja milloin Porschesi on valmistettu? Tai askarruttaako mitkä ovat alkuperäiset varusteet? Nämä ja monet muut tiedot saat selville Porsche syntymätodistuksesta.Syntymätodistus voidaan tilata kaikille Porsche-autoille, mutta on pääasiassa suunnattu klassikko Porscheille.

Todistuksen sisältö

Todistuksessa Porsche vahvistaa onko autossa yhä alkuperäinen moottori ja vaihteisto, jolloin saat vahvistuksen siitä, onko autosi arvostettu matching numbers” -auto. Lisäksi muut auton tiedot, kuten moottorin teho ja iskutilavuus, huippunopeus ja väri vahvistetaan kirjallisesti. Myös yksilölliset varusteet, jotka on tehtaalla asennettu, on listattuna todistuksessa. Todistus toimitetaan tulostettuna Porschen viralliselle dokumenttiarkille. 

Voit tilata Porschellesi aidon syntymätodistuksen lähimmästä Porsche Centeristäsi. Huomioithan, että todistus on saatavilla ainoastaan englannin kielellä.

Porsche syntymätodistuksen hinta on 265 € (sis. alv 24%) 

arrow-right Created with Sketch. Ota yhteys huoltoon

Vauriokorjaus: Valtuutettu merkkihuolto palvelee myös kolaritilanteissa

Korjaamme Suomen parhaalla asiantuntemuksella, alkuperäisillä varaosilla ja nykyaikaisimmilla työkaluilla Porschesi vauriot. Tiivis yhteistyö valmistajan kanssa takaa meille parhaan osaamisen – myös sähköautojen ja hybridien osalta.

Meillä autosi takuu luonnollisesti säilyy aina ennallaan. Tavoitteemme on, että autosi tulee mahdollisimman nopeasti taas kuntoon. Palvelemme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

Vahingon sattuessa

 1. Pysy rauhallisena ja huolehdi sekä omasta että muiden turvallisuudesta. Soita tarvittaessa hätänumeroon 112.
 2. Estä mahdolliset lisäonnettomuudet varoittamalla muita ja viemällä varoituskolmion riittävän matkan päähän.
 3. Siirrä ajoneuvot syrjään ja kutsu tarvittaessa hinausauto.
 4. Selvitä vahinkotilanteen aiheuttaja ja ota ylös sekä auton että kuljettajan tiedot. Vahingot on hyvä kuvata myös tuoreeltaan.
 5. Tee vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi.
 6. Varaa vahinkotarkastus soittamalla tai verkosta lähimmän toimipisteesi kanssa, tarkastuksen yhteydessä saat sovittua myös korjaukselle ajan.

Katso lähin Porsche Centerisi alla olevasta listasta ja ota yhteys liikkeeseen.

Mies odottamassa huoltoapua.

Porsche Assistance

Porsche asiakkaana olet valinnut myös korkeatasoisen Porsche Assistance -tiepalvelun, jonka myötä voit luottaa matkan jatkumiseen.

Jos syystä tai toisesta automatka keskeytyy, voit ottaa yhteyttä Porsche Assistance -tiepalveluun puhelimitse numeroon:

+358  9  8171  0911

Palvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa 365 päivää vuodessa liikkuessasi Porschella Euroopassa.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää Porsche Assistance -tiepalvelusta

Porsche-huollon ammattilaiset palveluksessasi.

Porsche-huollossa tarvitaan poikkeuksellisen laajaa ammattitaitoa. Kaikista merkin 70-vuotisen historian aikana valmistetuista Porscheista jopa 70 % on edelleen tieliikennekäytössä, ja klassikkoautojen huoltaminen edellyttää merkin mallihistorian syvää tuntemusta.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Olemme hankkineet viimeisimmät työvälineet ja satsanneet huollon tiimin kehitystyöhön pitkäjänteisesti. Haluamme varmistaa, että osaaminen on oikealla tasolla, ja voimme taata Porschen standardien mukaisen laadun kaikilta osin huollon palveluissa.

Erikoisosaaminen

Nykymalliston täyssähköautot ja ladattavat hybridit edellyttävät omanlaistaan erikoisosaamista, esimerkiksi korkeajänniteakkuja voi huoltaa vain tähän koulutettu ja sertifioitu spesialisti. Lisäksi monien työvaiheiden suorittaminen edellyttää vain niihin suunniteltujen erikoistyökalujen käyttöä. Oman organisaation osaamisen jatkuvan kehittämisen lisäksi suorat viestikanavat ja vahva yhteistyö Porschen tehtaan kanssa ovat onnistumisen edellytyksiä.