Skip to content
27.01.2024

Porsche Davis Cup Team Finland kohtaa Portugalin ensi viikonloppuna – Porsche on Tour myös paikalla

Miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, jatkaa otteluitaan Portugalia vastaan Turun Gatorade Centerissä 2.-3.2.2024. Myös Porsche on Tour -kiertue saapuu tapahtumaan.

Maajoukkueen kapteeni Jarkko Nieminen valitsi ottelun viisikokseen tutut pelaajat historiallisesta viime vuoden joukkueesta: Emil Ruusuvuori, Otto Virtanen, Patrick Kaukovalta, Harri Heliövaara ja Patrik Niklas-Salminen.

Nieminen on innoissaan päästessään luotsaamaan joukkojaan omilla kotikulmillaan.

”Olemme joukkueena aina iloisia päästessämme pelaamaan Suomessa. Kotiyleisön tuki on ollut meille erityisen merkityksellinen viimeisten vuosien aikana. Nyt kun lajiamme kohtaan on paljon kiinnostusta, niin on hienoa saada jälleen kotiottelu meille.”

Pelipäivien aloitusajat ovat perjantaina 2.2. klo 17.30 alkaen ja lauantaina 3.2. klo 15.00 alkaen. Ovet tapahtumaan aukeavat yleisölle 1,5h ja VIP-vieraille 2h ennen pelien alkua. Perjantaina pelataan kaksi kaksinpeliä ja lauantaina nelinpeli sekä 1-2 kaksinpeliä. Yle televisioi maaottelun TV2-kanavalla ja Yle Areenassa.

Porsche on Tour -koeajotapahtumat 2024

Porsche on Tour 2024 -tapahtumakiertue saapuu myös Gatorade Centerin pihaan Davis Cup -turnauksen ajaksi. Uudessa upeassa Porsche-kiertueyksikössä voit mallintaa oman unelmiesi auton ja tutustua Porschen mallistoon ammattilaisten opastuksella.

Porsche on Tour -kiertueeseen voit tutustua perjantaina klo 14.00-18.00 tai lauantaina klo 11.30-15.30.

Porsche on Suomen tennisliiton pääyhteystyökumppani. Yhteistyön myötä Porsche on vahvasti mukana tenniksen maajoukkuetoiminnassa ja tapahtumissa. Miesten maajoukkue kantaa nimeä Porsche Davis Cup Team Finland.