Skip to content

Porsche Cayenne

Tilava ja tehokas katumaasturi. Myös ladattavana hybridinä.

 
Etusivu » Mallisto » Porsche Cayenne

Tutustu malleihin

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne on tyylikäs ja voimakas katumaasturi, joka on suunniteltu yhdistämään Porsche-merkin suorituskyvyn ja tyylin käytännöllisyyteen ja tilavaan sisätilaan. Cayenne-mallisto sisältää perinteisen Cayenne SUV:n ja urheilullisemman Cayenne Coupén.

Molemmat Cayenne-mallit ovat täynnä innovatiivisia ominaisuuksia, jotka ovat suunniteltu tarjoamaan kuljettajille täydellisen ajokokemuksen. Ne tarjoavat myös ympäristöystävällisen ladattavan hyrbidiauton vaihtoehdon kaikille, jotka haluavat nauttia Porsche-merkin suorituskyvystä ja tyylistä kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Porsche Cayenne SUV

Suurikokoinen ja tilava ajoneuvo, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja mukavan ajokokemuksen. Sen innovatiiviset ominaisuudet, kuten adaptiivinen ilmajousitus ja nelivetojärjestelmä, takaavat hallittavuuden ja vakauden kaikissa olosuhteissa.

Porsche Cayenne Coupé

Urheilullinen SUV, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä ja tyyliä. Sen virtaviivainen muotoilu ja matalampi katto antavat sille ainutlaatuisen ilmeen, samalla kun sen huippuluokan moottorit ja tekniikka antavat sinulle täydellisen hallinnan autosta.

Porsche 718, 911, Taycan, Panamera, Cayenne ja Macan parkkipaikalla.

Porsche Cayenne -vaihtoautot

Porschen vaihtoauto on valintasi, kun haluat arkeesi hieman enemmän premiumia edullisempaan hintaan. Porsche Centereissä on myynnissä luotettavasti tarkastettuja Porsche Cayenne -autoja.

Katso siis valikoimamme ja löydä sinulle sopiva, turvallinen ja luotettava Porsche-vaihtoauto!

arrow-right Created with Sketch. Katso Porsche Cayenne -vaihtoautot

Etkö löytänyt mitä etsit?
Tutustu myös muihin autoihimme. Katso esimerkiksi muut Porsche-mallit tai selaa kaikkia vaihtoautojamme.

Oletko jo Porschen omistaja?
Porsche pitää huolen omistajistaan. Tutustu Porschen omistajille tarkoitettuihin palveluihin ja ota kaikki irti autostasi.