Skip to content

Porsche Cayenne -mallisto

Porsche Cayenne. Tilava, tehokas ja ympäristöystävällinen.
Etusivu » Mallisto » Porsche Cayenne -mallisto

Tutustu malleihin

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne on tyylikäs ja voimakas katumaasturi, joka on suunniteltu yhdistämään Porsche-merkin suorituskyvyn ja tyylin käytännöllisyyteen ja tilavaan sisätilaan. Cayenne-mallisto sisältää perinteisen Cayenne SUV:n ja urheilullisemman Cayenne Coupén.

Molemmat Cayenne-mallit ovat täynnä innovatiivisia ominaisuuksia, jotka ovat suunniteltu tarjoamaan kuljettajille täydellisen ajokokemuksen. Ne tarjoavat myös ympäristöystävällisen ladattavan hyrbidiauton vaihtoehdon kaikille, jotka haluavat nauttia Porsche-merkin suorituskyvystä ja tyylistä kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Porsche Cayenne SUV

Suurikokoinen ja tilava ajoneuvo, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja mukavan ajokokemuksen. Sen innovatiiviset ominaisuudet, kuten adaptiivinen ilmajousitus ja nelivetojärjestelmä, takaavat hallittavuuden ja vakauden kaikissa olosuhteissa.

Porsche Cayenne Coupe

Urheilullinen SUV, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä ja tyyliä. Sen virtaviivainen muotoilu ja matalampi katto antavat sille ainutlaatuisen ilmeen, samalla kun sen huippuluokan moottorit ja tekniikka antavat sinulle täydellisen hallinnan autosta.