Skip to content

Takuu

Luotettavuutta ja turvaa ajokokemukseesi. Tutustu Porsche-takuun kattavuuteen ja ehtoihin, ja nauti huolettomasta ajamisesta.
  • Uuden auton takuu
  • Koritakuu
  • Sähköautojen akkutakuu
  • Jatkotakuuvakuutus
  • Liikennekasko
  • Mitä seuraavaksi?
Etusivu » Tietoa » Takuu

Tunnettua luotettavuutta.

 

Porschen monipuolinen takuujärjestelmä takaa, että voit nauttia laadukkaasta ajamisesta ja huolettomista kilometreistä vuodesta toiseen. Lisätietoja takuusta saat lähimmästä Porsche Centeristäsi. Tarkemmat takuuehdot löydät tämän sivun lopusta tai autosi takuutodistuksesta.

Uuden Porschen takuu

Uuden Porschen takuu on 2 vuotta. Takuuajan ensimmäisen 24:n kuukauden aikana ei ole kilometrirajoitusta. Takuu alkaa takuutodistukseen merkitystä luovutuspäivästä.

arrow-right Created with Sketch. Kysy lisää myyjältä

Koritakuu Euroopassa myytäville Porscheille.

Koritakuu kattaa 3 vuoden takuun maalipinnassa esiintyvien virheiden varalle. Takuu kattaa maalausmateriaalissa tai maalaustyössä esiintyvät virheet.

Takuu sisältää myös 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuun, jolla tarkoitetaan materiaalivirheestä aiheutuvaa koripellin tai kotelorakenteen läpisyöpymistä, joka on edennyt sisäpuolelta ulkopuolelle ehjän maalipinnan alla.

Korin kestosuojan edellytyksenä on auton huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset. Takuu alkaa takuutodistukseen merkitystä luovutuspäivästä.

Akkutakuu sähköautoille.

Sähköautojen ja ladattavien hybridiautojen korkeajänniteakkujen takuuaika on 96 kuukautta tai 160 000 km, riippuen siitä, kumpi ensin saavutetaan. Poikkeuksena takuuajan ensimmäinen 24 kk, jonka aikana sähköautojen ja ladattavien hybridiautojen korkeajänniteakuilla ei ole kilometrirajoitusta. Takuu alkaa takuutodistukseen merkitystä luovutuspäivästä.

Akkutakuu takaa, että 70 % korkeajänniteakun alkuperäisestä nettokapasiteetista säilyy edellä mainitun ajanjakson tai kilometrilukeman ajan.

arrow-right Created with Sketch. Kysy lisää myyjältä

Porsche Approved -jatkotakuuvakuutus

Harkitset sitten uuden Porschen ostoa tai Approved-vaihtoautoa ja haluat lisäturvaa, valintasi on Porsche Approved -jatkotakuuvakuutus. Porsche Approved -jatkotakuuvakuutuksen voit hankkia myös olemassa olevaan autoon.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää aiheesta Porsche Approved

Mitä seuraavaksi?

Myyjämme palvelevat sinua kaikissa auton hankintaan liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä lähimpään Porsche Centeriisi.

arrow-right Created with Sketch. Ota yhteys myyntiin