Skip to content

Porsche Panamera

Monipuolisen käytännöllinen urheiluauto, myös lataushybridinä.
Etusivu » Mallisto » Porsche Panamera

Tutustu malleihin

Porsche Panamera

 

Porsche Panamera -mallisto on yksi Porschen suosituimmista, eikä suotta; Ainutlaatuinen valikoima urheilullisia sedan- ja farmarimalleja, jotka ovat suunniteltu yhdistämään Porsche-merkin suorituskyvyn ja tyylin käytännöllisyyteen ja mukavaan ajokokemukseen. Panamera-mallisto sisältää sedan-mallisen Panamera Sport Saloonin, Panamera Executiven ja farmari-mallisen Panamera Sport Turismon.

Kaikki Panamera-mallit tarjoavat innovatiivisia ominaisuuksia, tyylikkään muotoilun ja huippuluokan suorituskyvyn. Ne ovat myös ympäristöystävällinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat nauttia Porsche-merkin suorituskyvystä ja tyylistä kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Porsche Panamera Sport Saloon

Urheilullinen ja tyylikäs sedan, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja ajomukavuuden. Sen voimakkaat moottorit, urheilullinen alusta ja adaptiivinen ilmajousitus tarjoavat sinulle täyden hallinnan autosta kaikissa olosuhteissa.

Porsche Panamera Executive

Tilava ja ylellinen sedan, joka tarjoaa enemmän tilaa matkustajille ja tavaroille. Sen lisääntynyt akseliväli ja mukavuusvarusteet, kuten takamatkustajien oma ilmastointi ja viihdejärjestelmä, tekevät siitä ihanteellisen valinnan pitkille matkoille.

Porsche Panamera Sport Turismo

Urheilullinen farmari, joka tarjoaa yhdistelmän tilaa, käytännöllisyyttä ja huippuluokan suorituskykyä. Sen suuri tavaratila ja adaptiivinen ilmajousitus tarjoavat sinulle täydellisen ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa.

Porsche 718, 911, Taycan, Panamera, Cayenne ja Macan parkkipaikalla.

Porsche Panamera vaihtoautot

Porschen vaihtoauto on valintasi, kun haluat arkeesi hieman enemmän premiumia edullisempaan hintaan. Porsche Centereissä on myynnissä luotettavasti tarkastettuja Porsche Panamera -autoja.

Katso siis valikoimamme oheisesta linkistä ja löydä sinulle sopiva, turvallinen ja luotettava Porsche-vaihtoauto!

arrow-right Created with Sketch. Katso Porsche Panamera vaihtoautot tästä

Etkö löytänyt mitä etsit?
Tutustu myös muihin autoihimme. Katso esimerkiksi muut Porsche-mallit tai selaa kaikkia vaihtoautojamme.

Oletko jo Porschen omistaja?
Porsche pitää huolen omistajistaan. Tutustu Porschen omistajille tarkoitettuihin palveluihin ja ota kaikki irti autostasi.