Skip to content

Tekijänoikeusilmoitus

Kaikkien tässä asiakirjassa julkaistujen tekstien, kuvien, äänten ja muiden tietojen tekijänoikeudet omistaa Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Saksa, jollei toisin ilmoiteta. Niitä ei saa jäljentää kokonaan eikä osittain ilman Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Porsche-sanamerkki ja Porsche-vaakuna ovat Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG:n rekisteröimiä tavaramerkkejä. Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG on Stuttgartiin rekisteröity yritys, kaupparekisterinumero HRB 5211.
Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG
Porscheplatz 1
D-70435 Stuttgart / Germany
Liikevaihtoveronumero: DE 147 799 625

Oikeudellinen huomautus
Porsche, Porsche-tuotemerkki, 911, Spyder, Carrera, Targa, Boxster, Cayman, Cayenne, Panamera, Taycan, Tiptronic ja Tequipment ovat Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG:n rekisteröimiä tavaramerkkejä.
Kuvissa näytetyissä malleissa on Saksan markkinoille tarkoitetut varusteet. Niissä on esimerkiksi joitakin erikoislaitteita, joita ei toimiteta vakiovarusteina, vaan lisämaksua vastaan. Kaikki mallit eivät ole saatavilla kaikissa maissa maakohtaisten säännösten ja määräysten vuoksi. Pyydä lisätietoja saatavilla olevista malleista Porsche-jälleenmyyjältä tai -maahantuojalta.
Pidätämme oikeuden muuttaa ajoneuvojen muotoilua, varusteita, teknisiä toimitusehtoja ja värejä.
Käytä ainoastaan Porsche-jälleenmyyjiltä saatavia aitoja Porschen osia. Porsche-kumppaneilla on hyväksyttyjen osien luettelo, ja kumppanimme auttavat mielellään.

Porsche vastaa ainoastaan Porschen hyväksymistä osista. Se ei vastaa muiden varaosien tai lisätarvikkeiden käytöstä aiheutuneista vahingoista.
Vaikka varaosien tai lisätarvikkeiden myyjä olisi hankkinut osille tyyppihyväksynnän, ajoneuvon turvallisuus saattaa vaarantua. Koska markkinoilla on tarjolla useita erilaisia tuotteita ja lisätarvikkeita, Porschella ei ole mahdollisuutta tarkastaa osia.
Huomaathan myös, että muiden kuin Porschen hyväksymien varaosien käyttö voi vaikuttaa ajoneuvon takuuseen.

K Auto AC Oy
Hernepellontie 19-23
00710 Helsinki – Finland