Skip to content

Porschen ensimmäisen täyssähköauton ennakkovarausehdot

Näitä ehtoja sovelletaan asiakkaan Oy AutoCarrera Ab:lta (”Porsche Finland”) tekemään Porschen ensimmäisen täyssähköauton ennakkovaraukseen. Tekemällä ennakkovarauksen asiakas saa mahdollisuuden saada auton ensimmäisestä tuotantoaallosta ensimmäisten kuluttajien joukossa

Asiakas voi tehdä vain yhden ennakkovarauksen. Ennakkovaraus on henkilökohtainen, sitä ei voi tehdä toisen henkilön puolesta, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle ilman Porsche Finlandin etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.

Lopullinen ennakkovarattava auto ja sen ominaisuudet

Asiakas ymmärtää sen, että ennakkovarauksen tekemisen hetkellä Porschen ensimmäinen täyssähköauto on vasta konseptivaiheessa ja kaikki siitä annettava tieto on viitteellistä. Mm. lopullinen ulkonäkö ja toimintamatka saattavat poiketa siitä, mitä niistä on kerrottu ennakkovarauksen tekemisen hetkellä. Täten mikään ennakkovarauksen tekohetkellä autosta annettu tieto ei sido Porsche Finlandia tai ostosopimuksen osapuolena Porsche-jälleenmyyntiliikettä.

Auton lopulliset ominaisuudet määräytyvät ja informoidaan asiakkaalle sen siirtyessä tuotantovaiheeseen. Asiakas on velvollinen tutustumaan auton lopullisiin ominaisuuksiin ennen ostosopimuksen tekemistä ja auto myydään asiakkaalle ostosopimuksessa sovituin ehdoin ja ominaisuuksin.

Toimitusaika

Kun Porschen ensimmäisen sähköauton varsinainen myynti alkaa, ennakkovaraajaan ollaan yhteydessä ja hänelle annetaan mahdollisuus päättää kenen jälleenmyyjän kanssa haluaa edetä ostosopimuksen kanssa. Ennakkovaraajille tarjotaan mahdollisuus tilata auto ensimmäisestä tuotantoaallosta ja näin varmistaa saavansa auton ensimmäisten joukossa, mahdollisimman lyhyellä toimitusajalla.

Porschen ensimmäisen täyssähköauton tuotanto on suunniteltu alkavan vuonna 2019.

Ennakkovarausmaksu

Asiakas lunastaa paikkansa ennakkovarausjonossa maksamalla Porsche Finlandille 3.000,00 euron ennakkovarausmaksun. Ennakkovarausmaksu maksetaan luottokorttimaksuna.

Kun ennakkovarausmaksu on maksettu asiakas saa Porsche Finlandilta kirjallisen vahvistuksen ennakkovarausmaksun maksamisesta.

Ennakkomaksulle ei makseta korkoa.

Ennakkovarauksen peruuttaminen

Asiakas voi peruuttaa ennakkovarauksen milloin tahansa, jolloin asiakkaalle palautetaan ennakkovarausmaksu kokonaisuudessaan. Porsche Finland palauttaa ennakkovarausmaksun asiakkaalle 21 päivän kuluessa siitä, milloin Porsche Finland on saanut tiedon peruutuksesta. Peruutusmaksu palautetaan samalle luottokortille, josta maksu on tehty.

Ennakkovarausmaksun peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti siten, että Porsche Finland voi varmistua peruutuksen tekijän henkilöllisyydestä. Peruutus voidaan esim. tehdä samasta sähköpostisosoitteesta, jota on käytetty ennakkovarausta tehtäessä.

Lopullisen ostosopimuksen tekeminen ja hinta

Ennakkovaraus ei ole Porschen ensimmäistä täyssähköautoa koskeva ostosopimus, eikä siinä määritellä ostosopimuksen ehtoja. Ennakkovaraus ei sido kumpaakaan osapuolta ostosopimuksen tekemiseen. Asiakas tekee lopullisen ostosopimuksen valitsemansa Porsche Centerin kanssa. Asiakas voi valita Porsche Centerin Porschen ensimmäistä täyssähköautoa myyvien Porsche Centerien joukosta Suomessa.

Kun asiakas tekee ostosopimuksen Porschen ensimmäisestä täyssähköautosta, asiakkaan tekemä ennakkovarausmaksu vähennetään kokonaisuudessaan ostettavan auton myyntihinnasta.

Auton lopullinen hinta määräytyy ostosopimuksessa.

Ennakkovarauksen peruuttaminen

Asiakas voi milloin tahansa peruuttaa tekemänsä ennakkovarauksen sähköpostitse.

Asiakaan tulee tehdä peruutus henkilökohtaisesti ja kirjallisesti.

Lisätietoja

Ennakkovaraukseen liittyvien henkilötietojen tallentaminen

Asiakkaan ennakkovarauksen tekemiseksi antamat henkilötiedot tallennetaan Oy AutoCarrera Ab:n asiakasrekisteriin. Tietosuojakäytäntöömme voi tutustua osoitteessa kesko.fi/tietosuoja.

Tekijänoikeusilmoitus

Kaikkien tässä asiakirjassa julkaistujen tekstien, kuvien, äänten ja muiden tietojen tekijänoikeudet omistaa Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Saksa, jollei toisin ilmoiteta. Niitä ei saa jäljentää kokonaan eikä osittain ilman Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Porsche-sanamerkki ja Porsche-vaakuna ovat Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG:n rekisteröimiä tavaramerkkejä. Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG on Stuttgartiin rekisteröity yritys, kaupparekisterinumero HRB 5211.
Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG
Porscheplatz 1
D-70435 Stuttgart / Germany
Liikevaihtoveronumero: DE 147 799 625

Oikeudellinen huomautus
Porsche, Porsche-tuotemerkki, 911, Spyder, Carrera, Targa, Boxster, Cayman, Cayenne, Panamera, Tiptronic ja Tequipment ovat Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG:n rekisteröimiä tavaramerkkejä.
Kuvissa näytetyissä malleissa on Saksan markkinoille tarkoitetut varusteet. Niissä on esimerkiksi joitakin erikoislaitteita, joita ei toimiteta vakiovarusteina, vaan lisämaksua vastaan. Kaikki mallit eivät ole saatavilla kaikissa maissa maakohtaisten säännösten ja määräysten vuoksi. Pyydä lisätietoja saatavilla olevista malleista Porsche-jälleenmyyjältä tai -maahantuojalta.
Pidätämme oikeuden muuttaa ajoneuvojen muotoilua, varusteita, teknisiä toimitusehtoja ja värejä.
Käytä ainoastaan Porsche-jälleenmyyjiltä saatavia aitoja Porschen osia. Porsche-kumppaneilla on hyväksyttyjen osien luettelo, ja kumppanimme auttavat mielellään.

Porsche vastaa ainoastaan Porschen hyväksymistä osista. Se ei vastaa muiden varaosien tai lisätarvikkeiden käytöstä aiheutuneista vahingoista.
Vaikka varaosien tai lisätarvikkeiden myyjä olisi hankkinut osille tyyppihyväksynnän, ajoneuvon turvallisuus saattaa vaarantua. Koska markkinoilla on tarjolla useita erilaisia tuotteita ja lisätarvikkeita, Porschella ei ole mahdollisuutta tarkastaa osia.
Huomaathan myös, että muiden kuin Porschen hyväksymien varaosien käyttö voi vaikuttaa ajoneuvon takuuseen.

Oy AutoCarrera Ab
Hernepellontie 19-23
00710 Helsinki – Finland