Skip to content

Porsche 718 -mallisto

Porsche 718. Tyylikkään suorituskykyinen. Huippuluokan urheilullisuus ja täydellinen ajodynamiikka.
Etusivu » Mallisto » Porsche 718 -mallisto

Tutustu malleihin

Porsche 718

Porsche 718-mallisto tarjoaa tinkimätöntä suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua. Porsche 718 Boxster ja Porsche 718 Cayman ovat kaksi erinomaista vaihtoehtoa, jotka tarjoavat huippuluokan ajokokemuksen ja erinomaisen ajettavuuden.

Molemmat 718-mallit tarjoavat innovatiivisia ominaisuuksia, kuten Porsche Communication Management (PCM) -järjestelmän, joka yhdistää auton toiminnot helposti ja kätevästi. Lisäksi sisätilat on suunnattu urheilulliseen suorituskykyyn unohtamatta erinomaista ergonomiaa.

Jos haluat nauttia tinkimättömästä suorituskyvystä, tyylikkäästä muotoilusta ja huippuluokan ajokokemuksesta, Porsche 718 Boxster ja  Porsche 718 Cayman tarjoavat kaiken tarvittavan.

Porsche 718 Boxster

Avomalli, joka tarjoaa kiehtovan ajokokemuksen huippuluokan moottorin, alustan ja ohjauksen ansiosta. Lisäksi Porsche 718 Boxster on erittäin käytännöllinen avomalliksi, sillä se tarjoaa hyvän tilan matkustajille ja tavaratilalle.

Porsche 718 Cayman

Porsche 718 Cayman on kovakattoinen urheiluauto, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja käsiteltävyyden. Sen matala painopiste ja tarkka ohjaus tekevät siitä erittäin miellyttävän ajettavan.