Skip to content
Vihreä Porsche 718 Boxster ajaa tiellä etuprofiili.
Vihreä Porsche 718 Boxster ajaa tiellä etuprofiili.

Porsche 718

Tyylikkään suorituskykyinen. Huippuluokan urheilullisuus ja täydellinen ajodynamiikka.
Etusivu » Mallisto » Porsche 718

Tutustu malleihin

Porsche 718

Porsche 718-mallisto tarjoaa tinkimätöntä suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua. Porsche 718 Boxster ja Porsche 718 Cayman ovat kaksi erinomaista vaihtoehtoa, jotka tarjoavat huippuluokan ajokokemuksen ja erinomaisen ajettavuuden.

Molemmat 718-mallit tarjoavat innovatiivisia ominaisuuksia, kuten Porsche Communication Management (PCM) -järjestelmän, joka yhdistää auton toiminnot helposti ja kätevästi. Lisäksi sisätilat on suunnattu urheilulliseen suorituskykyyn unohtamatta erinomaista ergonomiaa.

Jos haluat nauttia tinkimättömästä suorituskyvystä, tyylikkäästä muotoilusta ja huippuluokan ajokokemuksesta, Porsche 718 Boxster ja  Porsche 718 Cayman tarjoavat kaiken tarvittavan.

Porsche 718 Boxster

Avomalli, joka tarjoaa kiehtovan ajokokemuksen huippuluokan moottorin, alustan ja ohjauksen ansiosta. Lisäksi Porsche 718 Boxster on erittäin käytännöllinen avomalliksi, sillä se tarjoaa hyvän tilan matkustajille ja tavaratilalle.

Porsche 718 Cayman

Porsche 718 Cayman on kovakattoinen urheiluauto, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja käsiteltävyyden. Sen matala painopiste ja tarkka ohjaus tekevät siitä erittäin miellyttävän ajettavan.

Porsche 718, 911, Taycan, Panamera, Cayenne ja Macan parkkipaikalla.

Porsche 718 -vaihtoautot

Porschen vaihtoauto on valintasi, kun haluat arkeesi hieman enemmän premiumia edullisempaan hintaan. Porsche Centereissä on myynnissä luotettavasti tarkastettuja Porsche 718 -autoja.

Katso siis valikoimamme oheisesta linkistä ja löydä sinulle sopiva, turvallinen ja luotettava Porsche-vaihtoauto!

arrow-right Created with Sketch. Katso Porsche 718 -vaihtoautot

Etkö löytänyt mitä etsit?
Tutustu myös muihin autoihimme. Katso esimerkiksi muut Porsche-mallit tai selaa kaikkia vaihtoautojamme.

Oletko jo Porschen omistaja?
Porsche pitää huolen omistajistaan. Tutustu Porschen omistajille tarkoitettuihin palveluihin ja ota kaikki irti autostasi.