Skip to content
Porsche rengaspussi

Renkaat ja vanteet

Porschesi yhteys tiehen. Lisää pitoa renkailla. Lisää ilmettä vanteilla.
  • Ota yhteyttä
  • Kesärenkaat
  • Talvirenkaat
  • Renkaanvaihto
  • Vanteet
  • Rengasmerkinnät
  • UKK
Etusivu » Omistaminen ja huolto » Renkaat ja vanteet

Renkaat osana autosi suorituskykyä

Moottori ei ole ainut, joka luo Porschesi dynaamisen urheiluauton suorituskyvyn, myös renkailla on tärkeä rooli. Renkaat ovat Porschesi ainoa osa, jotka ovat suorassa kosketuksessa tiehen.

Oikeat renkaat vaihtelevat Porsche-mallin ja vannetyypin mukaan. Huoltoneuvojamme antavat tarvittavat tiedot N-hyväksytyistä renkaista sekä kertovat miksi ne ovat ainoa oikea valinta Porscheesi.

Harmaa Porsche 911 maantiellä kesäisissä maisemissa

Kesärenkaat

Kesärenkaat tarjoavat tasapainoisen suorituskyvyn kuivilla ja märillä teillä. Niiden ainutlaatuinen kumiseos parantaa pitoa ja ajomukavuutta kesäkaudella. Kesärenkaat ovat ihanteellisia pitkille matkoille ja kaupunkiajoon.

Tutustu kesärenkaiden etuihin ja luomaamme kesärenkaan valintaoppaaseen. Jotta kesärenkaiden valinta olisi sinulle helppoa.

arrow-right Created with Sketch. Kesärenkaat

Sininen Porsche Taycan Sport Tursimo lumisissa maisemissa.

Talvirenkaat

Porschen suosittelemat talvirenkaat antavat sinulle lisää pitoa talviajo-olosuhteisiin; niin jäällä kuin lumessa. Nastat parantavat turvallisuutta lyhentämällä jarrutusmatkoja jäisillä teillä. Kitkarenkaat puolestaan soveltuvat lumisille teille ja ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Tutustu talvirenkaiden etuihin ja luomaamme talvirenkaan valintaoppaaseen, jonka avulla voit verrata nastarenkaiden ja kitkarenkaiden eroja. Katso myös Porschen talvirengaspaketit ja osta omasi.

arrow-right Created with Sketch. Talvirenkaat

Sininen Porsche taycan renkaiden vaihdossa

Renkaanvaihto ja rengaspaineet

Renkaiden vaihtoon liittyy muutamia muistettavia, mutta olennaisia seikkoja. Ei kuitenkaan hätää! Olemme luoneet muistilistan, jotta sinun renkaanvaihtosi sujuisi mutkattomammin. Lisäksi myös rengaspaineiden säännöllinen tarkistus on tärkeää auton turvallisuuden, suorituskyvyn ja polttoainetalouden kannalta.

Lue lisää renkaanvaihdosta ja tutustu renkaanvaihtajan muistilistaan. Katso myös lisätietoja rengaspaineiden säädöstä ja optimuitujen rengaspaineden tarjoamista eduista.

arrow-right Created with Sketch. Renkaanvaihto ja rengaspaineet

Porsche alumiinivanteet läheltä kuvattuna vaalenasinisessä Porsche-autossa.

Porsche vanteet

Alkuperäisesti Porsche. Ilmettä ja suorituskykyä viimeistä tuumaa myöten. Porschen alkuperäiset vanteet ovat olennainen osa ajamisen iloa, mutta myös suorituskykyä. Alkuperäiset Porsche-vanteet myös varmistavat niiden istuvuuden ja luovat viimesitellyn ulkonäön autollesi.

Tutustu alkuperäisten Porsche-vanteiden ominaisuuksiin ja katso myös vannevalikoima ja löydä omasi.

arrow-right Created with Sketch. Vanteet

Porsche rengas ja merkinnät sinsiellä taustalla.

Rengasmerkinnät

Renkaiden eri merkinnät, kuten kokomerkintä, kantavuusluokka ja nopeusluokka helpottavat valitsemaan juuri oikeanlaiset ja tarpeenmukaiset renkaat autoosi. Lisäksi, EU-merkinnät helpottavat renkaan eri ominaisuuksien tunnistamisessa kun taas Porschen oma N-hyväskyntä merkitsee renkaan olevan sopiva myös Porschen suorituskyvylle.

Tutustu merkintöihin ja opi tunnistamaan sinun autoosi sopivat renkaat.

arrow-right Created with Sketch. Rengasmerkinnät

Punainen Porsche Cayenne kesäisissä maisemissa rannalla.

Usein kysyttyä renkaista

Renkaat ja niiden valinta voivat paikka paikoin herättää erilaisia kysymyksiä. Kysymys voi liittyä esimerkiski renkaanvaihtoon, renkaiden valintaan tai vaikka renkaista säädettyihin lakeihin.

Tutustu useimmin kysyttyihin rengasaiheisiin kysymyksiin ja löydä vastaus myös sinun kysymykseesi.

arrow-right Created with Sketch. Usein kysyttyä renkaista

Mitä seuraavaksi?

Onko sinulla kysymys liittyen tuotteisiimme tai palveluihimme? Ei hätää, me autamme mielellämme. Ota yhteyttä lähimpään Porsche Centeriisi ja vastaamme sinulle.

arrow-right Created with Sketch. Ota yhteyttä liikkeeseen