Skip to content
23.09.2023

Muotivaikuttaja Sandra Hagelstamista Porschen brändilähettiläs

Lontoossa ja Suomessa vaikuttava muotisuunnittelija ja sisällöntuottaja Sandra Hagelstam on Porschen tuore brändilähettiläs. Sandran ajoneuvona tullaan näkemään uusi Porsche Cayenne.

Sandra Hagelstam on pitkän linjan muotivaikuttaja, jonka blogi 5 inch and up sai alkuunsa jo vuonna 2010. Blogi sekä myöhemmin sosiaalinen media tekivät Sandran tunnetuksi niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Sandran tyylikkäät kenkä- ja asuvalinnat tavoittivat parhaimmillaan yli puoli miljoonaa lukijaa kuukaudessa ja Instagramissakin hänellä on lähes 90 000 seuraajaa eri puolilta maailman. Sittemmin blogi on muuttanut muotoaan, niinkuin muoti ja Sandran tulevaisuuden suunnitelmat. Tällä hetkellä työn alla on oma kenkämallisto.

– Olen suunnitellut omaa mallistoa, joka näkee päivänvalon vuonna 2024. Tavoitteena on rakentaa klassista kenkäbrändiä, missä mukavuus ja ajattomuus on osa merkin peruspilareista, hän kertoo.

Sandran pitkä ja monipuolinen ura muotivaikuttaja on poikinut useita tehtäviä alan parissa. Kenkäsuunnittelun lisäksi hän toimii muun muassa Vogue Scandinavia -lehdessä sisällöntuottajana. Näytteleminen on myös yksi Sandran intohimoista, jota hän on opiskellut toisessa kotikaupungissaan Lontoossa.

Mutta mikä on muotivaikuttajan suhde autoihin?

– Autoissa ja kengissä arvostan samoja asioita: modernia designeä, ajattomuutta ja käytännöllisyyttä – tyylistä tinkimättä. Tärkeää on myös kestävän kehityksen mukaan suunniteltu tuote pitkäaikaiseen käyttöön.

Sandra hyppää uuden Cayennen rattiin parin viikon päästä, kun keväällä tilattu auto luovutetaan hänelle ja hänen miehelleen Porsche Center Helsingissä. Päätös Cayennen hankkimisesta oli selkeä.

– Porsche on brändi, minkä arvoja ja visuaalista maailmaa ihailen ja arvostan. Cayenne on meille täydellinen vaihtoehto, koska matkustamme autolla paljon. Tykkäämme road-trippailla sekä kotimaassa että ulkomailla, ja meille tärkeää on, että auto on äärimmäisen mukava, turvallinen ja suorituskykyinen eri maastoissa ja keleissä sekä tietysti tyylikäs, Sandra kertoo.

Sandran ja Porschen yhteiseloon pääsemme tutustumaan lähemmin tulevien kuukausien aikana sekä Sandran että Porsche Finlandin medioissa.

Instagram: @porschefinland, @sandrahagelstam