Skip to content
27.03.2024

Taiteen ja suorituskyvyn kohtaaminen – Fresko Porsche Taycaniin

Kun Italian renessanssin mestariteokset kohtaavat modernin suorituskyvyn, syntyy jotain ainutlaatuista. Porsche Taycan, sähköinen mestariteos, joka yhdistää perinteen ja innovaation, tarjosi mahdollisuuden yhdistää rakkauden Italiaan, autoihin ja kauneuteen.

Tämän Porsche Taycanin omistaja, intohimoinen taiteen ja autojen ystävä, halusi luoda jotain erityistä vaimolleen. Hän kääntyi taiteilija Tero Annanollin puoleen, joka on erikoistunut tuomaan taiteen uusiin ympäristöihin. Yhdessä he suunnittelivat ja loivat Taycaniin ainutlaatuisen taideteoksen, joka kuvastaa perheen yhteistä rakkautta ja muistoja.

Porsche Taycanin sisätiloihin sijoitettu fresko, joka esittää lentoon lähtevää joutsenpesuetta punertavaa taivaanrantaa vasten, on maalattu suoraan auton etukonsoliin vinyyliväreillä ja kuparilehti-tekniikalla. Lehtimetalli luo maalaukseen uskomattoman efektin, jossa valo heijastuu pinnasta ja luo kolmiulotteisen vaikutelman kuin himmeän led-näytön. Tämä teos on näkyvissä vain autossa istuville, luoden intiimin kokemuksen, joka on vertaansa vailla.

Tämä fresko ei ole vain taideteos, vaan se on myös osa tilaajapariskunnan taidekokoelmaa, tuoden uutta ulottuvuutta heidän keräilyynsä. Porsche Taycaniin toteutetun taideteoksen kautta Annanolli tuo esiin taiteen voiman ja sen, miten se voi elävöittää ja henkilökohtaistaa ajokokemuksen. Tämä projekti on osoitus siitä, että Porsche on enemmän kuin auto; se on elämys, joka yhdistää perheen, taiteen ja historian yhdeksi kokonaisuudeksi.

Instagram: @porschefinland, @teroannanolli.com

www.annanolli.com