Skip to content
22.06.2022

Kerttu Niskasesta Porschen brändilähettiläs: ”Tämä on todellinen unelma-auto.”

Nelinkertainen olympiamitalisti, maastohiihtäjä Kerttu Niskanen on tuore Porschen brändilähettiläs. Kerttu nähdään jatkossa täyssähköisen Taycan Sport Turismon ratissa. Uuden auton Niskaselle luovutti Porsche Center Tampereelta Sari Vilkko.

Porsche on Kerttu Niskaselle unelma auto. Hän kertoo ihailleensa merkkiä jo lapsena ja päätti ottaa yhteyttä Porsche Finlandiin kartoittaakseen yhteistyömahdollisuuksia brändin parissa.

– Auto on minulle enemmän kuin pelkkä kulkuväline. Haluan nauttia ajamisesta, sillä usein matkaa on taitettavana pidempiäkin matkoja. Autoni pitää olla urheilullinen ja suorituskykyinen, kuten kuljettajansa, hän hymyilee.

Porsche näki Niskasen soveltuvan erinomaisesti brändin lähettilääksi.

– Olemme todella iloisia yhteistyöstä Kertun kanssa. Hän on sekä menestyvä urheilija että upea ja valloittava persoona. Kerttu on oiva esimerkki siitä, että unelmien toteuttaminen on mahdollista, mutta se vaatii usein valtavasti työtä. Porsche on brändi heille, jotka uskovat unelmiinsa, kertoo Porschen markkinointipäällikkö Aija Saha.

Niskasen ajoneuvona on uusi täyssähköinen Taycan Sport Turismo. Taycan Sport Turismo on Porschen innovatiivisen sähköurheiluauton uusin koriversio. Se täydentää Taycan-malliston, johon kuuluivat jo ennestään urheilusedan- ja Cross Turismo ‑variantit. Taycan Sport Turismo on suunnattu erityisesti heille, jotka haluavat yhdistää Taycan Cross Turismon jokapäiväisen käytännöllisyyden Taycan-urheilusedanin dynaamisiin ajo-ominaisuuksiin.

Loppuvuoden aikana pääsemme kurkistamaan Kertun autoilukokemuksiin sekä Kertun että Porsche Finlandin Instagram-kanavilla.

Instagram: @porschefinland, @kerttuniskanen