Skip to content

Porsche Macan

Porsche Macan. Kompakti, mutta suorituskykyinen SUV.
 • Osta Macan
 • Tutustu malliin
 • Tekniset tiedot
 • Sisätilat
 • Ulkopuoli
 • Mukavuusteknologia
 • Turvallisuusteknologia
 • Oheistuotteet
Etusivu » Mallisto » Porsche Macan

Perustiedot

Erotu siinä missä muut katoavat massoihin. Kompaktien maastoautojen urheiluauto. Nykyaikainen, dynaaminen ja kaupunkimainen, laajalla vakiovarustelulla. Porsche DNA:ta ja urheiluautojen luonteenomaisia ääriviivoja unohtamatta. Tätä kaikkea on Porsche Macan.

Tekniset tiedot

Löydät lisää teknisiä- ja mittatietoja kysymällä suoraan myyjältä tai auton rakennusautomaatista muiden teknisten tietojen yhteydessä.

Osta Porsche Macan.

Kysy myyjältä, me autamme.
Ota askel kohti uutta ajokokemusta Porschen ratissa.

Tutustu hinnastoon
Katso eri mallien ja varustepakettien hinnat.
arrow-right Created with Sketch. Siirry hinnastoon

Auto ajoon nopeasti?
Tutustu jo varastossa oleviin uusin autoihin ja löydä omasi.
arrow-right Created with Sketch. Katso autot ja osta

Rakenna auto itse?
Suunnittele ja yksilöi autosi sekä kokemuksesi.
arrow-right Created with Sketch. Rakenna auto ja osta

Sisätilat

Macanin sisustus on kompaktin maastoauton ja urheiluauton synteesi. Korkeampi istumaasento unohtamatta urheiluauton tuntumaa. Keskelle sijoitetun kierroslukumittarin muotoilu on peräisin ikonisesta 911-mallista.

 • Porsche Advanced Cockpit -ohjauskonsepti: nousevan keskikonsolin ansiosta sinulla on kaikki hallintalaitteet sormiesi ulottuvilla.
 • Direct Touch Controlissa on lasimainen käyttöliittymä ja kosketusherkät painikkeet, joilla pääset suoraan tärkeimpiin toimintoihin.
 • Korkearesoluutioinen 10,9″ kosketusnäyttö.

Ulkopuoli

Aiempaa urheilullisempi. Porsche DNA:n mukainen virtaviivaisuus. Näiden lisäksi löydät uudesta Macanista uudelleen kehitetyn takaosan mustalla diffuusorilla. Ulkonäön kruunaavat tyylikkäät 19″ Macan-vanteet.

Tämän lisäksi Macanin katsetta ehostaa LED-ajovalot kaarreajovalotoiminnolla, nopeusherkällä ajovalojen kantaman säädöllä ja huonon sään toiminnolla.

Teknologia – Mukavuus

Vakiovarusteena uudessa Macanissa mm.:

 • 8-suuntaiset mukavuusistuimet sähkösäädöllä
 • Matkapuhelimen langaton lataus
 • ParkAssist (edessä ja takana) sis. peruutuskameran
 • Lämpöä eristävät lasit

Teknologia – Turvallisuus

Vakiovarusteena LED -ajovalot mukaan lukien Porsche Dynamic Light System (PDLS) sekä Lane Keeping -kaistallapitoavustin, aktiivinen nopeusrajoitusavustin ja Porsche Vehicle Tracking System Plus (PVTS Plus).

Lisäksi autoon on saatavissa lisävarusteena monia avustusjärjestelmiä, jotka tarjoavat entistä enemmän mukavuutta ja turvallisuutta. Lisätietoja saat lähimmästä Porsche Centeristäsi.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä lähimpään Porsche Centeriisi ja pyydä tarjous.

arrow-right Created with Sketch. Pyydä tarjous

Oheistuotteet

Porsche Macan

Porsche Macan on yksi parhaista valinnoista, kun etsit tyylikästä ja suorituskykyistä SUV:ia. Sen erottuva muotoilu, ylelliset sisätilat ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativille kuljettajille.

Kaiken kaikkiaan Porsche Macan on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat ylellisyyttä, tyylikkyyttä ja huippuluokan suorituskykyä. Se on monipuolinen auto, joka soveltuu niin kaupunkiin kuin maantiellekin. Macanin hienostunut muotoilu ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon niin perheille kuin yksilöillekin, jotka arvostavat laadukasta ajokokemusta.

Porsche Macanin suorituskyky on huippuluokkaa, ja sen tehokkaat moottorit tarjoavat vaikuttavan ajokokemuksen. Macanin nelivetojärjestelmä varmistaa erinomaisen pidon ja hallittavuuden kaikissa olosuhteissa, ja sen automaattivaihteisto mahdollistaa sulavan vaihtamisen eri ajotilanteissa.

Sisätilat ovat tilavat ja laadukkaat, ja Porsche Macanin älykäs teknologia varmistaa matkustusmukavuuden huippuluokan tasolla. Autossa on useita vakiovarusteita, jotka tarjoavat kuljettajalle ja matkustajille lisää viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Näihin kuuluvat mm. navigaattori, vakionopeudensäädin, älypuhelinyhteys ja automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä.