Skip to content
 • Kysy myyjältä
 • Tutustu malliin
 • Tekniset tiedot
 • Sisätilat
 • Ulkopuoli
 • Mukavuusteknologia
 • Turvallisuusteknologia
 • Oheistuotteet
Etusivu » Mallisto » Macan

Urheilullinen katumaasturi, tyyliä unohtamatta.

Erotu siinä missä muut katoavat massoihin. Porsche Macan on kompaktien maastoautojen urheiluauto. Nykyaikainen, dynaaminen ja kaupunkimainen, laajalla vakiovarustelulla. Porsche DNA:ta ja urheiluautojen luonteenomaisia ääriviivoja unohtamatta. Tätä kaikkea on Porsche Macan.

Osta Porsche Macan.

Porsche on apunasi uuden auton hankinnassa.
Koe Porschen legendaarinen ajokokemus ottamalla yhteys myyntiin alapuolelta.

Punainen Porsche Macan ajamassa tiellä.

Ota yhteys myyntiin

Katso jo varastosta löytyviä autoja, ota yhteys myyntiin lomakkeella tai löydä lähin Porsche Centerisi ja siirry kaupan puolelle!

arrow-right Created with Sketch. Katso jo varastossa olevat autot
arrow-right Created with Sketch. Ota yhteys myyntiin
arrow-right Created with Sketch. Katso lähin liike

Tekniset tiedot

Löydät lisää teknisiä- ja mittatietoja kysymällä suoraan myyjältä tai auton rakennusautomaatista muiden teknisten tietojen yhteydessä.

Porsche Macan ratti ja mittaristo.

Sisätilat

Macanin sisustus on kompaktin maastoauton ja urheiluauton synteesi. Korkeampi istumaasento unohtamatta urheiluauton tuntumaa. Keskelle sijoitetun kierroslukumittarin muotoilu on peräisin ikonisesta 911-mallista.

 • Porsche Advanced Cockpit -ohjauskonsepti: nousevan keskikonsolin ansiosta sinulla on kaikki hallintalaitteet sormiesi ulottuvilla.
 • Direct Touch Controlissa on lasimainen käyttöliittymä ja kosketusherkät painikkeet, joilla pääset suoraan tärkeimpiin toimintoihin.
 • Korkearesoluutioinen 10,9″ kosketusnäyttö.
Oranssi Macan ajamassa tunnelissa sekä upeat 19" Macan-vanteet.

Ulkopuoli

Aiempaa urheilullisempi. Porsche DNA:n mukainen virtaviivaisuus. Näiden lisäksi löydät uudesta Macanista uudelleen kehitetyn takaosan mustalla diffuusorilla. Ulkonäön kruunaavat tyylikkäät 19″ Macan-vanteet.

Tämän lisäksi Macanin katsetta ehostaa LED-ajovalot kaarreajovalotoiminnolla, nopeusherkällä ajovalojen kantaman säädöllä ja huonon sään toiminnolla.

Macan sisätilat

Teknologia – Mukavuus

Vakiovarusteena uudessa Macanissa mm.:

 • 8-suuntaiset mukavuusistuimet sähkösäädöllä
 • Matkapuhelimen langaton lataus
 • ParkAssist (edessä ja takana) sis. peruutuskameran
 • Lämpöä eristävät lasit
Macan ratti, sekä crest.

Teknologia – Turvallisuus

Vakiovarusteena LED -ajovalot mukaan lukien Porsche Dynamic Light System (PDLS) sekä Lane Keeping -kaistallapitoavustin, aktiivinen nopeusrajoitusavustin ja Porsche Vehicle Tracking System Plus (PVTS Plus).

Lisäksi autoon on saatavissa lisävarusteena monia avustusjärjestelmiä, jotka tarjoavat entistä enemmän mukavuutta ja turvallisuutta. Lisätietoja saat lähimmästä Porsche Centeristäsi.

Oheistuotteet

Porsche Macan

Porsche Macan on yksi parhaista valinnoista, kun etsit tyylikästä ja suorituskykyistä SUV:ia. Sen erottuva muotoilu, ylelliset sisätilat ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativille kuljettajille.

Kaiken kaikkiaan Porsche Macan on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat ylellisyyttä, tyylikkyyttä ja huippuluokan suorituskykyä. Se on monipuolinen auto, joka soveltuu niin kaupunkiin kuin maantiellekin. Macanin hienostunut muotoilu ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon niin perheille kuin yksilöillekin, jotka arvostavat laadukasta ajokokemusta.

Porsche Macanin suorituskyky on huippuluokkaa, ja sen tehokkaat moottorit tarjoavat vaikuttavan ajokokemuksen. Macanin nelivetojärjestelmä varmistaa erinomaisen pidon ja hallittavuuden kaikissa olosuhteissa, ja sen automaattivaihteisto mahdollistaa sulavan vaihtamisen eri ajotilanteissa.

Sisätilat ovat tilavat ja laadukkaat, ja Porsche Macanin älykäs teknologia varmistaa matkustusmukavuuden huippuluokan tasolla. Autossa on useita vakiovarusteita, jotka tarjoavat kuljettajalle ja matkustajille lisää viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Näihin kuuluvat mm. navigaattori, vakionopeudensäädin, älypuhelinyhteys ja automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä.

Porsche 718, 911, Taycan, Panamera, Cayenne ja Macan parkkipaikalla.

Porsche Macan vaihtoautot

Porschen vaihtoauto on valintasi, kun haluat arkeesi hieman enemmän premiumia edullisempaan hintaan. Porsche Centereissä on myynnissä luotettavasti tarkastettuja Porsche Macan -autoja.

Katso siis valikoimamme oheisesta linkistä ja löydä sinulle sopiva, turvallinen ja luotettava Porsche-vaihtoauto!

arrow-right Created with Sketch. Katso Porsche Macan vaihtoautot tästä

Etkö löytänyt mitä etsit?
Tutustu myös muihin autoihimme. Katso esimerkiksi muut Porsche-mallit tai selaa kaikkia vaihtoautojamme.

Oletko jo Porschen omistaja?
Porsche pitää huolen omistajistaan. Tutustu Porschen omistajille tarkoitettuihin palveluihin ja ota kaikki irti autostasi.