Skip to content
14.01.2022

Tennislupaus Emil Ruusuvuoresta Porschen uusi brändilähettiläs

Porsche vahvistaa yhteistyötään tenniksen parissa.

Porsche ilmoitti joulukuussa solmivansa kolmivuotisen pääyhteistyökumppanuuden Suomen Tennisliiton kanssa kattaen vuodet 2022-2024. Nyt yhteistyö tenniksen parissa syvenee entisestään Porschen esitellessä uuden brändilähettiläänsä, nousevan tennistähden Emil Ruusuvuoren.

”Näemme suuren potentiaalin yhteistyössä Emilin kanssa ja tämän sopimuksen kautta pääsemme vahvistamaan entisestään sidettä Porschen ja tenniksen välillä. Upeaa uraa luovalla Emilillä on samanlaiset arvot muun muassa vastuullisuudessa kuin meilläkin”, kertoo Keskon autokaupan toimialajohtaja Matti Virtanen.

”Odotan innolla yhteistyötä Porschen kanssa”, kommentoi juuri nyt Australiassa pelaamassa oleva 22-vuotias Ruusuvuori. Grand Slam -kilpailun voitosta haaveileva Ruusuvuori on ehtinyt pelaamaan jo muutaman ottelun Porschen brändilähettiläänä. ”Hienoa edustaa brändiä jota pidän yhtenä arvostetuimmista autobrändeistä maailmassa”, sanoo Ruusuvuori, jonka sijoitus maailmanlistalla on tällä hetkellä 90.

Porschella on maailmanlaajuisesti pitkä historia tenniksen parissa ja myös Suomessa useiden vuosien tausta lajin tukemisessa. Ennestään Porschea edustaa muun muassa suomalainen tennislegenda Jarkko Nieminen. Suomen Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho kommentoi uusinta yhteistyötä tyytyväisenä: ”Haluamme kiittää koko K-Autoa panostuksesta suomalaisen tenniksen eteen. Yhdessä olemme saaneet jo paljon aikaiseksi ja nyt uuden pääyhteistyökumppanuuden myötä syvennämme tekemistämme entisestään”.

Porsche Finland on perustettu vuonna 1986, ja toiminut vuodesta 1998 lähtien Suomen virallisena Porsche-maahantuojana sekä jälleenmyyjänä. Vuoden 2016 joulukuusta Porsche on ollut osa Keskon autotoimialaa.

Lisätiedot:
Marie Orre
markkinointi ja viestintä
marie.orre@porsche.fi