Skip to content
31.08.2023

Porsche Davis Cup Team Finland pelaa Davis Cup Finalsissa syyskuun puolivälissä

Davis Cup Finalsin, eli tenniksen MM-kisojen, alkulohkot pelataan 12.-17.9. Suomi pelaa Kroatian Splitissä yhdessä  Kroatian, Hollannin ja USA:n kanssa.

Suomen miesten maajoukkueen, Porsche Davis Cup Team Finland, muodostavat MM-kisoihin Emil Ruusuvuori, Harri Heliövaara, Otto Virtanen, Patrik Niklas-Salminen ja Patrick Kaukovalta. Joukkueen kapteenina toimii Jarkko Nieminen.

Alkulohkon kaksi parasta etenee kahdeksan parhaan maan finaaliturnaukseen Malagaan 21.-26.11. Ottelut pelataan kovalla sisäkentällä Splitissä. Kapteeni Nieminen on innoissaan tulevasta kovasta haasteesta.

– Lohkomme on erittäin tasainen. Hollanti, Kroatia ja USA ovat kaikki laatujoukkueita. Paperilla olemme altavastaajia jokaisessa ottelussa. Poikkeuksellisen kovan lohkostamme tekee se, että niin meillä kuin vastustajilla, on kaikilla kovat kaksinpelaajat ja myös nelinpelaajat.

– Uskon myös olosuhteiden sopivan meille. Kaikkia pelejä lähdemme voittamaan; totta kai haemme pääsyä finaaliturnaukseen, hän täydentää.

SUOMEN OTTELUT

Tiistai 12.9. klo 15.00 (CET) Suomi – Hollanti

Perjantai 15.9. klo 15.00 (CET) Suomi – Kroatia

Lauantai 16.9. klo 15.00 (CET) Suomi – USA

Otteluparissa pelataan kolme ottelua; ensin pelaavat maiden kakkospelaajat, perään ykköspelaajat ja lopuksi nelinpeli.

Porsche on Suomen tennisliiton pääyhteystyökumppani. Yhteistyön myötä Porsche on vahvasti mukana tenniksen maajoukkuetoiminnassa ja tapahtumissa. Miesten maajoukkue kantaa nimeä Porsche Davis Cup Team Finland.