Skip to content

Porsche Taycan -mallisto

Tehokas ja monipuolinen sähköauto. Täyssähköistä urheiluautoilua.
Etusivu » Mallisto » Porsche Taycan

Porsche Taycan heti toimitukseen. Etusi jopa

5990 €*

Nyt erikoiserä Porsche Taycan -malleja heti toimitukseen ja talvirenkaat veloituksetta (Edun arvo jopa 5990 €). Toimi siis nopeasti, katso valikoima alla olevasta linkistä ja osta omasi.

Katso valikoima ja osta

Ota yhteys myyntiin

Tutustu malleihin

Porsche Taycan

Porsche Taycan -mallisto tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman sähköautoja, jotka ovat suunniteltu yhdistämään Porsche-merkin suorituskyvyn ja teknologian kestävään liikkuvuuteen. Tämä valikoima sisältää Taycan Sport Saloonin, Taycan Sport Turismon ja Taycan Cross Turismon.

Kaikki Porsche Taycan -mallit tarjoavat innovatiivisia ominaisuuksia, tyylikkään muotoilun ja huippuluokan suorituskyvyn. Ne ovat myös ympäristöystävällinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat nauttia Porsche-merkin suorituskyvystä ja tyylistä kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Porsche Taycan Sport Saloon

Elegantti ja sporttinen sedan-sähköauto, joka on suunniteltu antamaan kuljettajalle täydellinen ajokokemus. Sen huippuluokan suorituskyky, pitkä toimintasäde ja innovatiiviset teknologiaratkaisut, kuten täysin digitaalinen mittaristo, tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativille kuljettajille.

Porsche Taycan Sport Turismo

Huippuluokan sähköauto, joka yhdistää elegantin ulkonäön ja erinomaisen suorituskyvyn. Tilava tavaratila ja kattava varustelu, joka tekee matkustamisesta nautinnollista ja huoletonta. Tämä sähköauto onkin erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat sekä tyyliä että suorituskykyä.

Porsche Taycan Cross Turismo

Tilava ja käytännöllinen sähköauto, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitset matkustamiseen mukavasti. Sen urheilullinen ulkonäkö ja edistyksellinen tekniikka, kuten adaptiivinen ilmajousitus ja nelivetojärjestelmä, antavat sinulle täyden hallinnan autosta kaikissa olosuhteissa.

Porsche 718, 911, Taycan, Panamera, Cayenne ja Macan parkkipaikalla.

Porsche Taycan vaihtoautot

Porschen vaihtoauto on valintasi, kun haluat arkeesi hieman enemmän premiumia edullisempaan hintaan. Porsche Centereissä on myynnissä luotettavasti tarkastettuja Porsche Taycan -autoja.

Katso siis valikoimamme oheisesta linkistä ja löydä sinulle sopiva, turvallinen ja luotettava Porsche-vaihtoauto!

arrow-right Created with Sketch. Katso Porsche Taycan vaihtoautot tästä

Etkö löytänyt mitä etsit?
Tutustu myös muihin autoihimme. Katso esimerkiksi muut Porsche-mallit tai selaa kaikkia vaihtoautojamme.

Oletko jo Porschen omistaja?
Porsche pitää huolen omistajistaan. Tutustu Porschen omistajille tarkoitettuihin palveluihin ja ota kaikki irti autostasi.