Skip to content
30.01.2023

Karita Tykkä on Porschen uusi brändilähettiläs: ”Rakastan sitä tunnetta, kun auto lähtee, kun sitä käskee”

Yrittäjä, luennoitsija, kirjailija ja hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä on Porschen tuore brändilähettiläs, jonka uusi auto on täyssähköinen Taycan 4S Sport Turismo. Auto on erinomaisesti varusteltu, ja on Karitan toiveiden mukaan väriltään musta.

Karita on ollut aina kiinnostunut autoista. Ensimmäiset ajokokemuksensa hän hankki jo pikkutyttönä isän sylistä mökkitiellä, ja pian sen jälkeen karting-auton ratissa. Visuaalisesti upeat autoyksilöt ovat aina herättäneet Karitan huomion. Porsche kuuluu luonnollisesti tähän kategoriaan.

– Suosikkini on kautta vuosien ollut 911, joka on edelleen vuosimallista riippumatta mielestäni se upein Porsche, hän toteaa.

Esteettisen kauneuden lisäksi Karita rakastaa autoissa laadukasta ajokokemusta ja voimaa. Karitan sanoin ”sitä tunnetta, kun auto lähtee, kun sitä käskee”.

– Porsche täyttää kaikki toiveeni, joita minulla auton suhteen on: kaunis design, huikeat ajo-ominaisuudet, luotettavuus, tehokkuus, ajotuntuma ja nautinnollinen ajokokemus, hän summaa.

Unelma omasta Porschesta Karitalle syttyi jo vuosia sitten.

– Muistan, kuinka Life Coach -koulutuksessa rakennettiin unelmakartta, ja kuinka ollakaan, karttaan päätyi jo tuolloin musta Porsche ja nyt ajan sellaisella. Unelmoida saa ja kannattaa – ne nimittäin on tehty toteutettaviksi, hän jatkaa hymyillen.

Porschen ja Karitan arvot ja elämäntyyli ovat kuin luotuja toisilleen.

– Karita on nappivalinta Porschen lähettilääksi. Samalla on myös hienoa saada Karita täyssähköauton rattiin. Aiempaa kokemusta hänellä ei juurikaan sähköautoilusta ole, joten nyt pääsemme seuraamaan, miten Karitan aktiivinen elämäntapa ja uusi autoilukokemus sulautuvat yhteen, kertoo Porschen markkinointipäällikkö Aija Saha.

Karitan ajoneuvona on täyssähköinen Taycan 4S Sport Turismo. Taycan Sport Turismo on Porschen innovatiivisen sähköurheiluauton uusin koriversio. Taycan-mallistoon kuuluvat Sport Tursimon lisäksi urheilusedan- sekä Cross Turismo ‑variantit. Taycan Sport Turismo on suunnattu erityisesti heille, jotka haluavat yhdistää Taycan Cross Turismon jokapäiväisen käytännöllisyyden Taycan-urheilusedanin dynaamisiin ajo-ominaisuuksiin.

Karitan autoilukokemuksia voit seurata sekä Karitan että Porsche Finlandin Instagram-kanavilla.

Instagram: @porschefinland, @karitatykka