Skip to content

Tietoa

Tutustu Porsche-brändiin, historiaan, innovaatioihin ja ajankohtaisiin tapahtumiin. Löydä mielenkiintoista tietoa Porsche-maailmasta ja intohimon syvyyksistä.
Etusivu » Tietoa

Usein kysyttyä

Näitä asioita meiltä kysytään eniten. Keräsimme sinua varten vastauksia useimmin meiltä kysyttyihin kysymyksiin. Tutustu ja löydä vastaus sinun kysymykseen kätevästi verkosta.

arrow-right Created with Sketch. Tutustu Usein kysyttyä -osioon

Porsche takuu

Tunnettua luotettavuutta. Porschen monipuolinen takuujärjestelmä takaa, että voit nauttia laadukkaasta ajamisesta ja huolettomista kilometreistä vuodesta toiseen. Lisätietoja takuusta saat lähimmästä Porsche Centeristäsi. Tarkemmat takuuehdot löydät tämän sivun lopusta tai autosi takuutodistuksesta.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää takuusta

Porsche Taycan sinisellä sisätilan tunnelmavalaistuksella, sekä Apple Car play infotaimentissa.

Autojen tekniikka ja ominaisuudet

Koostimme yhteen yleistietoa autojen tekniikkaan ja uusiin ominaisuuksiin liittyen. Autot ja niiden teknologia kehittyvät jatkuvasti, mikä mahdollistaa uusia varusteita ja toiminnallisuuksia. Uusien ominaisuuksien käyttöön ja toimivuuteen kuitenkin liittyy myös esimerkiksi käyttöolosuhteista johtuvia rajoitteita.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää autojen tekniikasta ja ominaisuuksista

Porsche 75 vuotta

On aika juhlia yhdessä. 75 vuoden mittaisessa urheiluautojen tarinassamme kaikki kulminoituu yhteen unelmaan, johon palaamme aina uudelleen. Se on johtanut meidät tähän ainutlaatuiseen, värikkääseen tarinaan.

arrow-right Created with Sketch. Tutustu Porsche 75 -sisältöön

Porsche Stories

Tutustu Porschen brändilähettiläisiin ja Porschen “Dreamer Stories” -tarinoihin, jotka ohjavaat sinut vielä syvemmälle Porsche-brändiin.

arrow-right Created with Sketch. Tutustu Porsche Stories -osioon

Porsche Experience

Porsche Experience vie sinut erittäin erityiseen paikkaan: Porschen ratin taakse. Tutustu Porschen kolmeen eri Experience-konseptiin: Ice, Track ja Travel.

arrow-right Created with Sketch. Tutustu Porsche Experience -osioon

Porsche Motorsport

Yli 60 vuotta moottoriurheilua yhdistyvät 60 vuoden tietoon ja kokemukseen. Olitpa etsimässä viimeisimpiä uutisia kilparadoilta, haluat nähdä missä päin maailmaa ajamme kilpaa tai haluat lukea Porsche Motorsportin historiaa

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää Porschen moottoriurheilusta

Porsche Club

Porschen omistajia ei ole unohdettu: Porsche-omistajat pääsevät verkostoitumaan toistensa kanssa Porsche Club -konseptin avulla. Tutustu Porsche Club Finlandiin ja katso lisätietoja myös kansainvälisestä Porsche Club -toiminnasta.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää Porsche Club-toiminnasta

Porsche Tennis Finland

Porsche toimii yhteistyössä Suomen Tennisliiton kanssa. Tutustu ajankohtaisiin julkaisuihin aiheen tiimoilta.

arrow-right Created with Sketch. Tutustu Porsche Tennis Finlandiin