Skip to content

Alkuperäisosat ja lisävarusteet

  • Porsche-laatua
  • Klassikot
  • Tequipment Finder
  • Porsche Click&Collect -shop
  • Jarrut
  • Moottoriöljyt
Etusivu » Omistaminen ja huolto » Alkuperäisosat ja lisävarusteet

Alkuperäisesti luotettava Porsche.

Varmistaaksemme, että voit nauttia jokaisesta matkastasi, valmistamme osia, joihin voit luottaa. Porschen alkuperäisosat on suunniteltu ja valmistettu samalla tietämyksellä, kuin itse auton valmistus. Tämä tarkoittaa täydellistä sopivuutta tarjoten suorituskykyä johon voit luottaa. Pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme valmistavat Porschen määrittämän tuotteen, varmistaen täydellisen sopivuuden haluttuun dynaamiseen suorituskykyyn, luotettavuuteen ja turvallisuuteen.

Alkuperäiset Porsche-osat

Todellisen Porsche suorituskyvyn saavuttamiseksi, jokaisen osan on toimittava yhtenäisesti ja saumattomasti. Siksi Porschen insinöörit käyttävät samaa tarkkuutta ja intohimoa jopa pienimpien komponenttien kehittämiseen, kuin koko ajoneuvoon. Tästä syystä sinun tulisi aina valita alkuperäiset Porsche-osat. Täsmällinen sopivuus, pidempi käyttöikä ja pienempi kuluvuus, auttavat säilyttämään Porschesi optimaalisen suorituskyvyn lisäksi sen arvon.

Porsche Tequipment Finder

Katso kaikki sisätilojen ja ulkopuolen lisävarusteet haluamallesi Porsche-mallille Porsche Tequipment -lisävarustevalikoimasta.

arrow-right Created with Sketch. Siirry Tequipment Finderiin

Porsche Click&Collect -shop

Porsche Lifestyle- ja Tequipment tuotteita kätevästi selattavissa ja tilattavasissa. Selaa valikoimaa ja osta omasi!

arrow-right Created with Sketch. Siirry Click&Collect -shopiin

Porsche Klassikot

Löydä Porsche Klassikollesi sopivia osia ja tutustu kaikkiin Porsche-klassikoille tarkoitettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää Porsche Klassikoista

Porsche vanteet crest logolla, sekä Porschen alkuperäiset jarrulevyt

Alkuperäiset Porsche jarrut

Monesti Porschen kohdalla puhutaan kiihtyvyydestä dynamiikan yhteydessä. Itseasiassa jarrutusteho on mitoitettu kolminkertaiseksi kiihtyvyyteen nähden. Urheiluauton korkean suorituskyvyn kannalta, auton tulee käyttäytyä ennalta-arvattavasti kaikissa yllättävissä tilanteissa. Näin saavutetaan Porschelle ominainen nopeus, hallinta, teho ja turvallisuus.

Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut alkuperäiset Porsche -jarrukomponentit on sovitettu tarkasti kyseisen mallin painoon, painojakaumaan, moottorin tehoon ja jousitukseen.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää Porsche-jarruista

Huoltomekaanikko täyttämässä autoa moottoriöljyllä

Alkuperäiset Porsche-moottoriöljyt

Moottoriöljyllä on keskeinen rooli moottorin käytössä ja sen huollossa. Laadukas, korkean suorituskyvyn öljy on keskeinen osa Porscheasi ja se tulee valita huolellisesti kyseiseen malliin sopivaksi.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää Porsche-moottoriöljystä

Mitä seuraavaksi?

Onko sinulla kysymys liittyen tuotteisiimme tai palveluihimme? Ei hätää, me autamme mielellämme. Ota yhteyttä lähimpään Porsche Centeriisi ja vastaamme sinulle.

arrow-right Created with Sketch. Ota yhteyttä liikkeeseen