Skip to content

Porsche Assistance

Porsche asiakkaana olet valinnut myös korkeatasoisen Porsche Assistance -tiepalvelun, jonka myötä voit luottaa matkan jatkumiseen.

 

Jokainen uuden Porschen ostanut kuljettaja on oikeutettu Porsche Assistance -tiepalveluun automaattisesti kaksi vuotta. Tämän jälkeen palvelua on mahdollista jatkaa Porsche Approved -jatkotakuuvakuutuksen yhteydessä. Jos syystä tai toisesta automatka keskeytyy, voit ottaa yhteyttä Porsche Assistance -tiepalveluun puhelimitse. Palvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa 365 päivää vuodessa liikkuessasi Porschella Euroopassa.

Porsche Assistance -tiepalvelun palvelunumero:

 

+358  9  8171  0911

 

Mies odottamassa huoltoapua.

Matkan keskeytyminen teknisen vian takia

Soitettuasi Porsche Assistance -tiepalveluun, lähetämme paikalle apua arvioimaan auton kunnon ja korjaamme sen tien päällä mikäli mahdollista. Ellei autoasi saada kuntoon, Porschesi kuljetetaan jatkotoimenpiteitä varten lähimpään Porsche Centeriin, jossa sitä myös säilytetään turvallisesti.

Tarjoamme käyttöösi sijaisauton, jolla pääset jatkamaan matkaasi.

Myös Porsche Approved -jatkotakuuvakuutuksen alaiset vaihtoautot sisältävät Porsche Assistance -tiepalvelun mahdollisen matkan keskeytymisen sattuessa.

Taycan ja Porsche Assistance -tiepalvelu

Uusi sähköauto, uusi tapa liikkumiseen. Haluamme turvata matkasi jatkumisen ja Porsche Assistance auttaa sinua mahdollisen keskeytyksen sattuessa. Jos Taycanista loppuu akku kesken ajon, hinaamme Taycanisi lähimmälle latauspisteelle.

Lisäturvaa huolettomaan autoiluun

Voit hankkia autoosi Porsche Approved -jatkotakuuvakuutuksen. Sillä voit jatkaa uuden auton takuuta tai hankkia jo olemassa olevaan autoon lisäturvaksi.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää