Skip to content
Porsche 911 -mallisto
Porsche 911 -mallisto

Porsche 911

Tehokas ja tyylikäs Porschen DNA:n ikoninen ilmentymä.

 
Etusivu » Mallisto » Porsche 911

Uudistunut Porsche 911. Ajaton ja aina ajankohtainen.

Uudistunut Porsche 911 -mallisto on synonyymi tinkimättömälle suorituskyvylle, tyylikkäälle muotoilulle ja legendaariselle ajokokemukselle. Kaikki 911-versiot ilmentävät Porschen olemusta puhtaimmassa muodossaan. Nyt uutena esimerkiksi GTS-versioiden sähköistynyt T-Hybrid-voimalinja.

Valitse korimalleista oma suosikkisi ja lähde matkaan.

Porsche 911 Carrera Coupé

Klassinen urheiluauto, joka tarjoaa huippuluokan ajokokemuksen ja tehokkaan moottorin. Ajaton muotoilu on suunniteltu kestämään aikaa. Porsche 911 Carrera Coupé -mallissa on myös käytännöllinen tavaratila, joka mahdollistaa matkatavaroiden kuljettamisen helposti.

Porsche 911 Carrera Cabriolet

Avomalli, joka tarjoaa ainutlaatuisen ajokokemuksen ja ajamisen iloa avoimen taivaan alla. Porsche 911 Carrera Cabriolet -mallin tyylikäs ja huomiota herättävä muotoilu on täydellinen kauniilla säällä ajamiseen.

Porsche 911 Targa

Coupé- ja Cabriolet-mallien yhdistelmä, jossa on tyylikäs katto, joka voidaan avata tarpeen mukaan. Porsche 911 Targa -mallin huippuluokan muotoilu, käytännöllisyys ja ajettavuus ovat täydellinen yhdistelmä.

Porsche 911 GT3

Moottoriurheiluun kehitetty urheiluauto, jossa huippuluokan suorituskyky, keveys ja aerodynamiikka yhdistyvät huikealla tavalla. Porsche 911 GT3 RS -mallia pidetään yhtenä maailman parhaista urheiluautoista.

Porsche 718, 911, Taycan, Panamera, Cayenne ja Macan parkkipaikalla.

Porsche 911 -vaihtoautot

Porschen vaihtoauto on valintasi, kun haluat arkeesi hieman enemmän premiumia edullisempaan hintaan. Porsche Centereissä on myynnissä luotettavasti tarkastettuja Porsche 911 -autoja.

Katso siis valikoimamme oheisesta linkistä ja löydä sinulle sopiva, turvallinen ja luotettava Porsche-vaihtoauto!

arrow-right Created with Sketch. Katso Porsche 911 -vaihtoautot tästä

Etkö löytänyt mitä etsit?
Tutustu myös muihin autoihimme. Katso esimerkiksi muut Porsche-mallit tai selaa kaikkia vaihtoautojamme.

Oletko jo Porschen omistaja?
Porsche pitää huolen omistajistaan. Tutustu Porschen omistajille tarkoitettuihin palveluihin ja ota kaikki irti autostasi.