Skip to content
Mustia sekä harmaita Porsche 911 Turboja parkkipaikalla
Kaksi mustaa Porsche 911 turboa parkkipaikalla.

Porsche 911

Tehokas ja monipuolinen Porsche DNA:n ikoni.
Etusivu » Mallisto » Porsche 911

Tutustu malleihin

Porsche 911

Porsche 911-mallisto on synonyymi tinkimättömälle suorituskyvylle, tyylikkäälle muotoilulle ja legendaariselle ajokokemukselle. 911-mallisto tarjoaa useita vaihtoehtoja, jotka sopivat eri tarpeisiin ja mieltymyksiin. Kaikki 911-mallit tarjoavat innovatiivisia ominaisuuksia, kuten Porsche Communication Management (PCM) -järjestelmän, joka yhdistää auton toiminnot helposti ja kätevästi. Lisäksi kaikki mallit ilmentävät Porsche DNA:ta puhtaimmassa muodossaan: pitkä, litteä konepelti ja jyrkästi kalteva tuulilasi. Valitse vain oma suosikkimallisi ja lähde nauttimaan ajamisen ilosta.

Porsche 911 Carrera Coupe

Klassinen urheiluauto, joka tarjoaa huippuluokan ajokokemuksen ja tehokkaan moottorin. Sen muotoilu on ajaton ja se on suunniteltu kestämään aikaa. Porsche 911 Carrera Coupe -mallissa on myös käytännöllinen tavaratila, joka mahdollistaa matkatavaroiden kuljettamisen helposti.

Porsche 911 Carrera Cabriolet

Avomalli, joka tarjoaa ainutlaatuisen ajokokemuksen ja avoimen taivaan alla ajamisen iloa. Porsche 911 Carrera Cabriolet -mallin tyylikäs ja huomiota herättävä muotoilu on täydellinen kauniilla säällä ajamiseen.

Porsche 911 Targa

Yhdistelmä Coupe- ja Cabriolet-malleja, jossa on tyylikäs katto, joka voidaan avata tarpeen mukaan. Porsche 911 Targa-mallin huippuluokan muotoilu, käytännöllisyys ja ajettavuus ovat täydellinen yhdistelmä.

Porsche 911 Turbo

Huippuluokan urheiluauto, joka tarjoaa ennennäkemättömän suorituskyvyn ja innovatiivisia teknisiä ratkaisuja. Sen tehokas moottori ja huippuluokan jousitus tekevät siitä erittäin miellyttävän ajettavan. Porsche 911 Turbo -mallissa on myös lisävarusteena saatavilla erilaisia ajotiloja, jotka optimoivat auton suorituskyvyn eri olosuhteisiin.

Porsche 911 GT3

Erityisesti moottoriurheiluun kehitetty urheiluauto, jossa sen huippuluokan suorituskyky, keveys ja aerodynamiikka tulevat parhaiten esille. Se on yksi Porsche-malliston arvostetuimmista malleista ja sitä pidetään yhtenä maailman parhaista urheiluautoista. Porsche 911 GT3 -mallissa on myös erilaisia moottorivaihtoehtoja, joilla voi räätälöidä auton omiin tarpeisiin sopivaksi.

Porsche 718, 911, Taycan, Panamera, Cayenne ja Macan parkkipaikalla.

Porsche 911 vaihtoautot

Porschen vaihtoauto on valintasi, kun haluat arkeesi hieman enemmän premiumia edullisempaan hintaan. Porsche Centereissä on myynnissä luotettavasti tarkastettuja Porsche 911 -autoja.

Katso siis valikoimamme oheisesta linkistä ja löydä sinulle sopiva, turvallinen ja luotettava Porsche-vaihtoauto!

arrow-right Created with Sketch. Katso Porsche 911 vaihtoautot tästä

Etkö löytänyt mitä etsit?
Tutustu myös muihin autoihimme. Katso esimerkiksi muut Porsche-mallit tai selaa kaikkia vaihtoautojamme.

Oletko jo Porschen omistaja?
Porsche pitää huolen omistajistaan. Tutustu Porschen omistajille tarkoitettuihin palveluihin ja ota kaikki irti autostasi.