Skip to content

Porsche 911 -mallisto

Porsche 911. Tehokas ja monipuolinen Porsche DNA:n ikoni.
Etusivu » Mallisto » Porsche 911 -mallisto

Tutustu malleihin

Porsche 911

Porsche 911-mallisto on synonyymi tinkimättömälle suorituskyvylle, tyylikkäälle muotoilulle ja legendaariselle ajokokemukselle. 911-mallisto tarjoaa useita vaihtoehtoja, jotka sopivat eri tarpeisiin ja mieltymyksiin. Kaikki 911-mallit tarjoavat innovatiivisia ominaisuuksia, kuten Porsche Communication Management (PCM) -järjestelmän, joka yhdistää auton toiminnot helposti ja kätevästi. Lisäksi kaikki mallit ilmentävät Porsche DNA:ta puhtaimmassa muodossaan: pitkä, litteä konepelti ja jyrkästi kalteva tuulilasi. Valitse vain oma suosikkimallisi ja lähde nauttimaan ajamisen ilosta.

Porsche 911 Carrera Coupe

Klassinen urheiluauto, joka tarjoaa huippuluokan ajokokemuksen ja tehokkaan moottorin. Sen muotoilu on ajaton ja se on suunniteltu kestämään aikaa. Porsche 911 Carrera Coupe -mallissa on myös käytännöllinen tavaratila, joka mahdollistaa matkatavaroiden kuljettamisen helposti.

Porsche 911 Carrera Cabriolet

Avomalli, joka tarjoaa ainutlaatuisen ajokokemuksen ja avoimen taivaan alla ajamisen iloa. Porsche 911 Carrera Cabriolet -mallin tyylikäs ja huomiota herättävä muotoilu on täydellinen kauniilla säällä ajamiseen.

Porsche 911 Targa

Yhdistelmä Coupe- ja Cabriolet-malleja, jossa on tyylikäs katto, joka voidaan avata tarpeen mukaan. Porsche 911 Targa-mallin huippuluokan muotoilu, käytännöllisyys ja ajettavuus ovat täydellinen yhdistelmä.

Porsche 911 Turbo

Huippuluokan urheiluauto, joka tarjoaa ennennäkemättömän suorituskyvyn ja innovatiivisia teknisiä ratkaisuja. Sen tehokas moottori ja huippuluokan jousitus tekevät siitä erittäin miellyttävän ajettavan. Porsche 911 Turbo -mallissa on myös lisävarusteena saatavilla erilaisia ajotiloja, jotka optimoivat auton suorituskyvyn eri olosuhteisiin.

Porsche 911 GT3

Erityisesti moottoriurheiluun kehitetty urheiluauto, jossa sen huippuluokan suorituskyky, keveys ja aerodynamiikka tulevat parhaiten esille. Se on yksi Porsche-malliston arvostetuimmista malleista ja sitä pidetään yhtenä maailman parhaista urheiluautoista. Porsche 911 GT3 -mallissa on myös erilaisia moottorivaihtoehtoja, joilla voi räätälöidä auton omiin tarpeisiin sopivaksi.