Skip to content
17.03.2020

Asiakastiedote: Porsche Centereiden toiminta koronavirustilanteessa

Hyvä asiakkaamme,

Seuraamme tarkkaan  koronavirustilannetta ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeita, sillä asiakkaittemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Samalla teemme kaikkemme jotta kokemuksenne asioinnista Porsche Centereissämme pysyy mahdollisimman korkealla tasolla myös näin poikkeustilanteessa.

Sekä automyynti että huolto palvelevat  toimipisteissämme arkisin normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Pyrimme palvelemaan myös etäyhteyksin mahdollisimman monipuolisesti sekä automyynnin että huollon osalta.

Käytössänne on esimerkiksi automyyjiemme tarjoama etäkonsultointi. Tämän lisäksi voitte rakentaa verkkosivuiltamme löytyvän  konfiguraattorin avulla mieleisenne Porschen ja lähettää siitä tiedot myyjällemme. Toimitamme myös halutessanne auton koeajoon kotiovellenne.

Huollon osalta tarjoamme mahdollisuuden käyttää mm. auton nouto- ja palautuspalveluamme. Tarjoamme myös huollontarvekonsultointia puhelimitse.

Kaikki ajanvaraukset ovat hoidettavissa joko sähköisesti verkon kautta tai puhelimitse. Ajantasaiset aukioloaikamme ja yhteystietomme löytyvät kunkin Porsche Centerin omalta sivulta jotka löydätte menemällä yritys-alasvetovalikkoon.

Mikäli toimintaamme tulee muutoksia tilanteen johdosta tiedotamme siitä sähköpostitse sekä tällä verkkosivulla.

Parhain terveisin,

Arto Manninen

Toimitusjohtaja,  Porsche Finland