Skip to content

Porsche
E-Performance

Sähköistä suorituskykyä
  • Pikalataus
  • K-latausasemat
  • Porsche Charging Pre-Check
  • Taycan-mallit
  • Hybridimallit
  • Usein kysyttyä

Suorituskyky, G-voimat ja vahva adrenaliinilataus ovat Porschen perinteisiä arvoja. Mutta mitä me Porschella näemme, kun suuntaamme katseet tulevaisuuteen? Huomispäivän urheiluauton ilman mitään kompromisseja – täysipainoisen kokonaisuuden, jossa yhdistyvät maksimaalinen ajonautinto, edistynyt latausteknologia ja erinomaiset yhteydet. Auton, joka tekee myös kuljettajastaan edelläkävijän.

Yksi alusta kattaa kaiken

Porsche Connect -palvelut lujittavat sinun ja Porschesi välistä yhteyttä entisestään. Ne mahdollistavat latauspisteiden helpon ja nopean etsinnän sekä auton eri toimintojen, kuten akun varaustilan, seurannan mobiilisovelluksen välityksellä.

Latausinfra

Porschen asiakkaat voivat monissa maissa hyödyntää liikkuvuutta parantavia etuja tien päällä. Ostaessasi Taycanin saat kolmen vuoden jäsenyyden kumppanimme IONITY:n latausvarkostoon, jonka latauspisteillä lataaminen on tämän johdosta mahdollista edulliseen sopimushintaan.

Pikalataus

Taycanin 800 voltin sähköjärjestelmä mahdollistaa optimaalisissa olosuhteissa¹ akun lataamisen jopa 270 kW:n teholla vain viidessä minuutissa tasoon, joka riittää noin 100 kilometrin ajoon (WTLP-syklin mukaan). Autosi on siis aina hetkessä valmis päivän haasteisiin.

¹Optimaaliset olosuhteet: CCS-standardin mukainen pikalatauspiste, teho 270 kW, jännite 850 V, akun lämpötila 30–35 °C ja varaustila latauksen alussa 5 %.

K-Lataus-asemat Suomessa

Kehitämme latausverkostoa Euroopan pääliikenneväylillä yhdessä IONITY:n kanssa jatkuvasti ja tavoitteenamme on mahdollisimman tehokas ja käytännöllinen käyttäjäkokemus Porschen omistajille. Suomessa K-Ryhmän K-Latauspalvelu tarjoaa koko maan kattavan, lähes 400 latauspisteen latausverkoston yli 70 K-kaupan yhteyteen. K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on 100% uusiutuvaa, ja lisäksi lataaminen kerryttää K-Ryhmän asiakasetuja.

arrow-right Created with Sketch. Näytä K-Lataus-asemat

Porsche Charging Service

Porsche Charging Service -palvelu mahdollistaa pääsyn yli 100.000 latauspisteelle palveluntarjoajasta riippumatta ympäri maailman.

Voit lukea lisää palvelusta, tutustua hinnastoon sekä rekisteröityä alla olevan linkin kautta.

arrow-right Created with Sketch. Tutustu Porsche Charging Serviceen
Nainen nojaa valkoiseen Porscheen

Porsche Charging Pre-Check

Haluatko tietää onko sinun mahdollista ladata Porschen ladattavaa hybridi- tai täyssähköautoa kotonasi? Porsche Charging Pre-Check -lataustapakartoitus tarjoaa sinulle alustavan tiedon siitä muutamassa minuutissa. Voit myös olla yhteydessä lähimpään Porsche Centeriin ja autamme sinua latausasioissa niin laitteiston, kuin kumppanimme tarjoaman kotikartoituksen sekä asennustyön kanssa.

arrow-right Created with Sketch. Aloita lataustapakartoitus

Helppo akun lataaminen niin kotona kuin tien päälläkin

Uusi liikennekonsepti on innovatiivinen ainoastaan, jos kaikki on kunnossa myös auton ulkopuolella. Porsche E-Performance kattaa koko tarvittavan infrastruktuurin autoon integroidusta latausliittimestä käytännöllisiin latauslaitteisiin niin kotona kuin julkisissa latauspisteissäkin.

Taycan-mallit

Tämä neliovinen urheilusedan on todella ainutlaatuinen auto, jossa yhdistyvät Porschelle ominainen suorituskyky, erinomaiset yhteydet ja jokapäiväinen käytännöllisyys. Taycanin edistyneet tuotantomenetelmät ja huipputeknologiset ominaisuudet asettavat riman korkealle sen suhteen, mitä autojen ympäristökestävyydeltä ja digitaalisaatiolta on lupa odottaa tulevaisuudessa.

Plug-in-hybridimallit

Plug-in-hybridimalleissa on kaksi voimanlähdettä, jotka täydentävät toisiaan. Sisäinen polttomoottori tarjoaa tehoa ja vääntöä kiihdytyksissä. Sähkömoottorin maksimivääntö on välittömästi käytettävissä. Yhdessä toimiessaan moottorit takaavat optimaalisen suorituskyvyn – yhdellä painikkeen painalluksella.

Cayenne E-Hybrid -mallit

Kilparatatason hybriditeknologiaa ja tilaa isommallekin porukalle. Cayenne E-Hybrid on yksi segmenttinsä ensimmäisistä plug-in-hybrideistä – ja tehokkain niistä. Viisipaikkainen hybridi saavuttaa 455 hv:n huipputehon ja yltää radalla 253 km/h:n huippunopeuteen.

Panamera E-Hybrid -mallit

Suorituskykyä, taloudellisuutta ja mukavuutta ilman kompromisseja. Panamera 4 E-Hybrid -mallien suunnittelusta vastanneet Porschen insinöörit osoittivat, että kaikkein tärkein voimanlähde on rohkeus – rohkeus rikkoa rajoja, vaihtaa näkökulmaa ja saada suuria asioita aikaan.

Usein kysytyt kysymykset

Haluatko tietää lisää Porsche E-Performancesta? Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä opetusvideoita.