Skip to content

Porsche - Ladattavat hybridit

  • Osta Porsche
  • Sähköautomallisto
  • Mikä on täyssähköauto
  • Mitä seuraavaksi?
Etusivu » Sähköautot ja hybridit » Porsche ladattavat hybridit

Plug-in-hybridi, pistokehybridi, PHEV

Saatavillasi on suorituskykyinen valikoima Porschen ladattavia hybridejä.

Tähän mallistoon kuuluu Cayennen E-Hybrid -mallit sekä Panameran E-Hybrid -mallit. Cayenne SUV ja Cayenne Coupe kuuluvat Porschen suosituimpiin malleihin ja tarjoavatkin tilavuutta sekä joustavuutta, mutta myös ajo-ominaisuuksia vaikeampiin olosuhteisiin.

Panamera Sport Saloon on sedan-malli, josta on saatavilla myös suuremman takapenkkitilan tarjoava Panamera Executive. Lisää tilaa hamuavalle on olemassa myös farmarimallin Panamera Sport Turismo, jonka tavaratila on muita Panamera-malleja suurempi.

Osta sähköinen Porsche.

Kysy myyjältä, me autamme.
Ota askel kohti uutta ajokokemusta sähköisen Porschen ratissa.

Porsche – Hybridimallisto

Mikä on ladattava hybridi?

Ladattavissa hybridiautoissa on sekä polttomoottori että sähkömoottori. Sähkömoottorin käyttämä akku ladataan kytkemällä se virtalähteeseen auton ollessa paikallaan. Porschen ladattavat hybridit tunnistaa E-Hybrid -mallimerkinnastä.

Porschen ladattavien hybridimallien valikoima kasvaa jatkuvasti. Kaikissa malleissa taloudellinen sähkömoottori yhdistyy Porschen maksimaalisen suorituskyvyn polttomoottorin tehokkuuteen.

Ota askel kohti sähköistä ajamista

Myyjämme palvelevat sinua kaikissa sähköautoiluun liittyvissä kysymyksissä. Tutustu sähköiseen mallistoomme ja ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.

arrow-right Created with Sketch. Ota yhteys myyntiin

Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, ulkolämpötilasta, auton käytöstä, auton akun varasutilasta, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.