Skip to content

Porsche - Täyssähköautot

  • Osta Porsche
  • Sähköautomallisto
  • Mikä on täyssähköauto
  • Mitä seuraavaksi?
Etusivu » Sähköautot ja hybridit » Porsche täyssähköautot

Täyssähköauto, EV, BEV

Saatavillasi on suorituskykyinen valikoima Porschen täyssähköautoja. Porschen mallistossa täyssähköautoja edustaa Taycan-mallisto, joka tarjoaa ympäristöystävällisyyttä, maksimaalista tehokkuutta ja urheilullista ajokokemusta unohtamatta.

Taycan mallistosta löytyy sedan-malli Taycan Sport Saloon, farmarimallinen Taycan Sport Tursimo ja haasteelisempiinkin olosuhteisiin kykenevä Taycan Cross Turismo. Tutustu Porschen täyssähköautoihin alapuolella.

Osta sähköinen Porsche.

Kysy myyjältä, me autamme.
Ota askel kohti uutta ajokokemusta sähköisen Porschen ratissa.

Porsche – Täyssähköautomallisto

Mikä on täyssähköauto?

Toisin kuin bensiini- tai dieselkäyttöiset moottorit, täyssähköisten autojen moottorit ovat sähköakkukäyttöisiä, joten voit ajaa täysin hiilineutraalisti. Sähköllä ajettaessa hiilidioksidipäästöt ovat 0 g/km. Akku on ladattavissa kätevästi monin eri tavoin, kotona tai tien päällä.

Kaikki mitä voit toivoa Porscheltasi. Urheiluauton tuntuma ympäristöystävällisessä muodossa.

Ota askel kohti sähköistä ajamista

Myyjämme palvelevat sinua kaikissa sähköautoiluun liittyvissä kysymyksissä. Tutustu sähköiseen mallistoomme ja ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.

arrow-right Created with Sketch. Ota yhteys myyntiin

Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, ulkolämpötilasta, auton käytöstä, auton akun varasutilasta, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.