Skip to content

Tervetuloa
Porsche-huoltoon

Asiantunteva Porsche-huolto

Porsche-huoltomme on varustettu Porsche-standardien mukaisilla erikoistyökaluilla, ja henkilökuntamme on käynyt läpi valmistajan koulutuksen, jolla varmistetaan, että autostanne pidetään parasta mahdollista huolta. Suomessa Porsche-huoltomme palvelevat Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Turussa. Ottakaa yhteyttä huoltoa koskevissa kysymyksissä Porsche-huoltoon. 

arrow-right Created with Sketch. Varaa huolto

Porsche-huollossa pyrimme yksilölliseen palveluun ja erityisesti näinä poikkeusaikoina pyrimme minimoimaan asiakaskontaktien pituuden ja välttämään ruuhkatilanteet huollossa asioidessanne. Pääsääntöisesti keskustelemme huoltoon liittyvistä asioista puhelimitse tai sähköpostitse. Suosittelemme varaamaan täsmäajan huoltoneuvojallemme, jotta vältätte ruuhkaisimmat ajat asiakaspalvelussamme.

Pidämme huolen myös siitä, että autonne sisäpinnat ovat asianmukaisesti suojattu ja ne puhdistetaan huollon jälkeen. Halutessanne voimme myös sopia, että noudamme autonne huoltoon ja palautamme takaisin huollon jälkeen.

Huippuautot vaativat arvoisensa huollon

Porsche ei ole kuin mikä tahansa auto. Porschet ovat ja tulevat olemaan urheiluautoja kuljettajille, jotka arvostavat suorituskykyä. Juuri siitä syystä me Porsche-huollossa emme halua jättää teitä oman onnenne nojaan huoltopalveluissa. Haluamme auttaa teitä, oli kyse Porscheenne liittyvästä huollosta, lisävarusteesta, korjauksesta tai hoidosta. Ennen kaikkea, tarjoamme asiantuntemusta ja kokemusta yli 70 vuoden ajalta urheiluautojen valmistuksesta.

Asiantuntemuksemme niin uusiin kuin vanhempiin Porsche-malleihin, niiden hoitoon, huoltoon ja korjauksiin on aina tarjolla teille. Käytämme valmistajan määrittämiä uusimpia diagnostiikka- ja erikoistyökaluja sekä aina Porschen alkuperäisiä varaosia. Nimenomaan autoonne kehitetyt alkuperäiset varaosat varmistavat, että Porschenne säilyy suorituskykyisenä, turvallisena ja alkuperäisenä.

Porsche merkkikorjaamon hyödyt teille ja autollenne

  • Ajan tasalla oleva tieto Porschen huolto-ohjelmasta
  • Merkkikohtainen tekninen tieto ja ymmärrys tuovat kokemusta, joilla voimme ennaltaehkäistä mahdollisia alkavista kulumisista aiheutuvia huolia
  • Porschen kouluttama henkilökunta huolehtii  autostanne
  • Käytössämme on tehtaan määrittämät erikoistyökalut ja laitteet sekä valmistajan mallikohtaiset huolto- ja korjausohjeet
  • Valmistajan laadunparannuskampanjat varmistetaan jokaisen käynnin yhteydessä
  • Alkuperäiset autoon varmasti sopivat varaosat kahden vuoden takuulla
  • Porsche yhteisö sekä vuosikymmenten mittainen kokemus ja ymmärrys Porschen urheiluautoista
  • Mahdollisuus hankkia erikseen Porsche Approved –jatkotakuuvakuutus sekä Porsche Assistance -tiepalvelu vuodeksi tai kahdeksi kerrallaan, sekä jatkaa näitä palveluita jopa siihen asti, kunnes auto täyttää 15 vuotta

Pidetään yhdessä Porschestanne erityisen hyvää huolta!

Porsche Direct Dialogue Bay -vastaanottotarkastus

Haluatteko tutustua autoonne eri näkökulmasta? Oletteko päässeet kurkistamaan autonne alle? Oletteko ostaneet käytetyn Porschen ja haluatte varmistua sen kunnosta? 

Voitte varata veloituksettoman Porsche Direct Dialogue Bay -vastaanottotarkastuksen Porsche Centeristä! 

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää

CoA – Certificate of Authenticity

Tiedättekö missä ja milloin Porschenne on valmistettu? Tai askarruttaako mitkä ovat alkuperäiset varusteet? Nämä ja monet muut tiedot ovat saatavissanne ja toimitamme mielellämme aidon syntymätodistuksen Porschen tehtaalta. 

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää

Ammattitaitoinen huollon henkilökunta palveluksessanne

Porsche-huollossa tarvitaan poikkeuksellisen laajaa ammattitaitoa. Kaikista merkin 70-vuotisen historian aikana valmistetuista Porscheista jopa 70 % on edelleen tieliikennekäytössä, ja klassikkoautojen huoltaminen edellyttää merkin mallihistorian syvää tuntemusta.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää