Skip to content

Omistaminen ja huolto

  • Varaa huolto
  • Huoltopalvelut ja vauriokorjaus
  • Alkuperäisosat ja lisävarusteet
  • Renkaat
  • Online-palvelut
  • Approved-jatkotakuuvakuutus
Etusivu » Omistaminen ja huolto

Varaa huolto

Porsche-huoltomme on varustettu Porsche-standardien mukaisilla erikoistyökaluilla, ja henkilökuntamme on käynyt läpi valmistajan koulutuksen, jolla varmistetaan, että autostasi pidetään parasta mahdollista huolta. Suomessa Porsche-huoltomme palvelevat Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Huoltoa koskevissa kysymyksissä ota yhteys Porsche-huoltoon.

arrow-right Created with Sketch. Ota yhteys huoltoon

Huoltopalvelut ja vauriokorjaus

Lue lisää Porsche-merkihuollosta ja huollon sisällöstä sekä toimintamalleistamme. Tutustu eri huolto- sekä tarkastuspalveluihimme ja lue lisää Porschesi syntymätodistuksen (Certificate of Authenticity, CoA) hankinnasta.

Katso myös ohjeita vauriotilanteissa toimimiseen ja tutustu Porsche Assistance -tiepalveluun.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää huollosta ja vauriokorjauksesta

Alkuperäisosat ja lisävarusteet

Porschen alkuperäisosat on suunniteltu ja valmistettu samalla tietämyksellä, kuin itse auton valmistus. Tutustu Porschen lisävarusteisiin Tequipment Finderin avulla ja itse sopivia Lifestyle-tuotteita Porsche Click&Collect Shopista.

Tutustu myös Porschen jarrutekniikkaan ja moottoriöljyihin.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää alkuperäisosista ja lisävarusteista

Porsche rengaspussi

Renkaat

Porschesi renkaat ovat osa sen huipputehokasta muotoilua. Ne siirtävät urheiluauton moottorin tehon sekä maksimaalisen jarrutustehon tiehen ja varmistavat täydellisen ajodynamiikan.

Renkaat antavat sinulle täydellisen ohjauksen, jarrutuksen ja ohjauksen hallinnan. Siksi oikeiden renkaiden valitseminen Porscheesi on erittäin tärkeää suorituskyvyn ja turvallisuuden kannalta.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää aiheesta Renkaat

Minun Porsche – Online-palvelut

Porsche pitää huolen, että pysyt yhteydessä autoosi, missä tahansa oletkin. Vastaanota huoltomuistutuksia ja turvallisuuspäivityksiä, hallitse henkilötietojasi, varaa huolto huoltoaikoja ja pysy ajan tasalla.

Tutustu Porschen tarjoamiin online palveluihin, kuten My PorscheenPorsche Connectiin, jälkiasennettaviin Functions on Demand -toimintoihin sekä Porsche Charging Serviceen.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää online-palveluista

Nainen istumassa Porschen kyydissä.

Porsche Approved – Jatkotakuuvakuutus

Porsche Approved -jatkotakuuvakuutuksen avulla saat lisäturvaa autoiluun. Voit jatkaa sillä tehdastakuuta tai hankkia erillisen Porsche Approved -tarkastuksen avulla jatkotakuun sellaiseen autoon, jossa tehdastakuu ei ole enää voimassa.

Harkitset sitten uuden Porschen ostoa tai Approved-vaihtoautoa ja haluat lisäturvaa, valintasi on Porsche Approved -jatkotakuuvakuutus.
Porsche Approved -jatkotakuuvakuutuksen voit hankkia myös olemassa olevaan autoon.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää Porsche Approved -palvelusta