Skip to content

Porsche Classic Communication Management

Huomaatko ajoittain puhuvasi autollesi? Ei hätää, nyt se voi myös vastata.

Uusi PCCM vie klassikkoautosi digitaaliselle aikakaudelle.

Vaikka jokainen ajomatka voi tuntuakin ajattomalta klassikollasi, voit silti haluta välttää ruuhkia tai löytää uusia reittejä matkallasi. Jos olet samaa mieltä, meillä on tarjota sinulle loistava “apukuljettaja”, uusi PCCM.

Uusi Porsche Classic Communication Management (PCCM) tietoviihdejärjestelmä vie Porschen vanhat ja nuoremmatkin klassikkoautot digitaaliselle aikakaudelle. Järjestelmä on saatavissa sekä 1-DIN- että 2-DIN-koon versiona, joten se sopii tarkalleen auton alkuperäisen audiojärjestelmän paikalle. Mustan viimeistelyn ja säädinnuppien tyylikkään muotoilun ansiosta PCCM-järjestelmä sulautuu harmonisesti Porschen klassikkoautojen kojelautaan. Molemmissa järjestelmäversioissa on korkean resoluution kosketusnäyttö, DAB+radion ja Apple CarPlayn kaltaisia nykyaikaisia ominaisuuksia sekä intrgroitu navigointitoiminto. Reittiohjeet voidaan valinnaisesti näyttää selkeillä nuolilla 2D- tai 3D-näkymässä. Kartta-aineisto toimitetaan erillisellä SD-kortilla.

Huipputason digitaalista teknologiaa: DAB+, Apple CarPlay, Bluetooth

PCCM-järjestelmällä on nyt mahdollista kuunnella myös digitaalisia radioasemia DAB+-toiminnon ansiosta. Järjestelmän uusiin ominaisuuksiin kuuluu myös Apple CarPlay. Kaikki Apple iPhonen käyttäjät versiosta 5 alkaen voivat nyt käyttää iPhonen appeja mediatoistoon, navigointiin ja puheluiden soittamiseen ajon aikana. Mediatoisto on mahdollista myös SD-kortin, USD- tai AUX-liitännän ja Bluetooth-yhteyden välityksellä. Porschen logolla varustettu järjestelmä soveltuu kaikkiin urheiluautosukupolviin 60-luvun ensimmäisten 911-mallien ja 90-luvun alun viimeisten ilmajäähdytteisten 911-mallien (993-mallisarjojen) välillä. Se on mahdollista asentaa myös varhaisempiin etu- ja keskimoottorisiin malleihin.

PCCM Plus: ensimmäisen sukupolven PCM:n uudistunut versio jossa on nykyajan vaatimukset täyttävä kosketusnäyttö

996-sukupolven 911-malleihin ja 986-sukupolven Boxster-malleihin oli jo 90-luvun lopulla mahdollista saada lisävarusteena 2-DIN-koon Porsche Communication Management (PCM) -järjestelmä. Porsche Classic on kehittänyt erityisesti näitä urheiluautoja varten Porsche Classic Communication Management Plus -järjestelmän, jossa on optimoitu 7-tuumainen korkean resoluution kosketusnäyttö. Se toimii myös autossa jo ennestään olevien oheislaitteiden, kuten vahvistimen, kaiuttimien, antennin ja mittariston navigointinäytön kanssa. PCCM Plus tukee Apple CarPlay toimintoa. 2-DIN-koon järjestelmä on yhteensopiva myös GOOGLE Android Auton kanssa.

Uusi Porsche Classic Communication Management -järjestelmä

PCCM: 1 439,89 €
PCCM Plus: 1 606,51 €

Asennus ja kartta-aineisto hinnoitellaan erikseen. Saat  lisätietoja sekä voit varata asennusajan lähimmästä Porsche Centeristä.

arrow-right Created with Sketch. Yhteydenottopyyntö Porsche Centeriin