Skip to content

Porsche Assistance

Uuden Porschen ostajana olet valinnut urheilullisuutta ja laatua. Samalla olet tullut valinneeksi myös korkeatasoisen tiepalvelun - Porsche Assistance - jonka myötä voit luottaa matkasi jatkumiseen.

Jokainen uuden Porschen ostanut kuljettaja nauttii tästä palvelusta kaksi vuotta. Jos jäät tämän kahden vuoden aikana syystä tai toisesta matkan varrelle, voit ottaa yhteyttä Porsche Assistance -palveluun, numero löytyy Assistance-vihkosesta. Palvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa 365 päivää vuodessa liikkuessasi Porschellasi Euroopassa. Autosi on kelpoinen ohjelmaan kun se on ostettu viralliselta Porsche jälleenmyyjältä.

Soitettuasi Porsche Assistance -palveluun lähetämme paikalle apua arvioimaan auton vian ja korjaamme sen mikäli mahdollista. Ellei autoa saada kuntoon, rikkoutunut Porschesi kuljetetaan jatkotoimenpiteitä varten lähimpään Porsche Centeriin, jossa sitä myös säilytetään turvallisesti.

Lisäksi Porsche Approved -jatkotakuun alaiset vaihtoautot sisältävät vuodeksi hinauspalvelun mahdollisen vian sattuessa.

Ota yhteyttä omaan Porsche liikkeeseesi ja tarkista Porsche Assistance -palveluun täydet ehdot ja säännöt. Porsche Assistance vihkonen löytyy myös autosi asiakirjojen joukosta.

Assistance numero Suomessa on:

+358 9 8171 0911