Skip to content

Porsche Assistance

Porsche asiakkaana olet tullut valinneeksi myös korkeatasoisen Porsche Assistance -tiepalvelun, jonka myötä voit luottaa matkasi jatkumiseen

 

Jokainen uuden Porschen ostanut kuljettaja nauttii tästä palvelusta automaattisesti kaksi vuotta. Tämän jälkeen palvelua on mahdollista jatkaa Porsche Approved -jatkotakuuvakuutuksen ja Porsche Assistance palvelun kautta. Jos jäät syystä tai toisesta matkan varrelle, voit ottaa yhteyttä Porsche Assistance -palveluun, numero löytyy Assistance-vihkosesta. Palvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa 365 päivää vuodessa liikkuessasi Porschellasi Euroopassa. Autosi on kelpoinen ohjelmaan kun se on ostettu viralliselta Porsche jälleenmyyjältä.

Assistance numero Suomessa on:

+358  9  8171  0911

Matkan keskeytyminen teknisen vian takia

Soitettuanne Porsche Assistance -palveluun, lähetämme paikalle apua arvioimaan auton vian ja korjaamme sen mikäli mahdollista. Ellei autoa saada kuntoon, Porschenne kuljetetaan jatkotoimenpiteitä varten lähimpään Porsche Centeriin, jossa sitä myös säilytetään turvallisesti.

Myös Porsche Approved -jatkotakuuvakuutuksen alaiset vaihtoautot sisältävät vuodeksi hinauspalvelun mahdollisen vian sattuessa.

Ota yhteyttä Porsche liikkeeseen ja tarkista Porsche Assistance -palveluun täydet ehdot ja säännöt. Porsche  Assistance vihkonen löytyy myös autosi asiakirjojen joukosta.

Lisäturvaa huolettomaan autoiluun

Voitte hankkia autoonne Porsche Approved -jatkotakuuvakuutuksen. Sillä voi jatkaa uuden auton takuuta tai hankkia jo olemassa olevaan autoon lisäturvaksi.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää