Skip to content

Porsche Approved

Porsche Approved -takuu

Harkitset sitten uuden Porschen ostoa ja haluat lisäturvaa, Approved-vaihtoautoa jossa on mielenrauha vakiona tai sitten jatkotakuuta nykyiseen Porscheesi, voit olla huoletta. Hyvä suhde perustuu luottamukseen. Porsche Approved-takuu on juuri sinun Porschellesi räätälöity – täydellistä mielenrauhaa.

Kuten meiltä voit odottaa, Porsche Approved-takuun laajuus on samalla tasolla kuin uudella autolla. Se on 100 % Porschea. Tämä tarkoittaa, että Porsche Approved-takuu on voimassa ympäri maailman. Sitä hallinnoidaan jokaisessa Porsche Centerissä, ja takuu kattaa kaiken; varaosat ja korjaustyön. Et missään tilanteessa joudu maksamaan takuutyöstä eikä takuulla ole kilometrirajaa kun se kerran on aktivoitu.

Me takaamme:
– maailmanlaajuisen kattavuuden
– takuuasiat hoituvat jokaisessa Porsche Centerissä
– takuun kesto 12 tai 24kk, valintasi mukaan
– takuu kattaa kaikki korjaukset, mukaan lukien työ ja osat
– ei muita maksuja
– ei kilometrirajaa
– takuu on mahdollista ottaa Porschelle, joka on korkeintaan 14 vuoden ikäinen
– käytämme vain alkuperäisvaraosia
– selkeä takuukäytäntö
– takuu on täysin siirrettävissä kun auto myydään yksityishenkilölle tai Porsche Centeriin

Me haluamme Porsche Approved- takuun edustavan luottamusta ja luotettavuutta, kuten autosikin. Tämän johdosta kerromme avoimesti mitä Porsche Approved-takuu ei kata ja miksi. Kun Porschesi ikääntyy, se voi käydä läpi useita visuaalisia tai akustisia muutoksia jotka eivät vaikuta auton toiminnallisuuteen (esim. halkeamat nahkaverhoilussa). Tietyt osat ovat myös alttiita ikääntymiselle ja luonnolliselle kulumalle.

Tästä syystä Porsche on suunnitellut huolloille ja korjauksille tietyt ajankohdat. Visuaalisia ja akustisia asioita sekä osien normaalia kulumista ei katsota vioiksi, eivätkä ne tästä syystä kuulu takuun piiriin. Alla näet kaikki osat jotka ovat tyypillisesti alttiita kulumiselle ja tästä syystä niiden vaihto ei todennäköisesti kuulu takuun piiriin.

Seuraavat ovat alttiita kulumiselle:
– pyyhkijänsulat
– renkaat
– jarrupalat ja jarrulevyt
– iskunvaimentimet
– kytkinlevy ja paineasetelma
– jakohihna ja kiristimet sekä ohjainrullat
– sytytystulpat
– PDCC-säiliö nesteineen
– Jäähdytysneste
– kaikki polttimot (poislukien Xenon- ja LED-polttimot)
– kaikki suodattimet, nesteet, öljyt ja rasvat

Jokaisella Porschella ja Porsche Approved -vaihtoautolla on oikeus 12 kuukauden Porsche Assistance -palveluun. Palvelu on apunasi 24 h vuorokaudessa 365 päivää kaikkialla Euroopassa.