Skip to content
 • Toiminta poikkeusoloissa
 • Merkkikorjaamon hyödyt
 • Vastaanottotarkastus
 • Certificate of Authenticity
 • Seasonal Check
 • Rata-ajo
 • Ammattitaito

Asiantunteva Porsche-huolto

Porsche-huoltomme on varustettu Porsche-standardien mukaisilla erikoistyökaluilla, ja henkilökuntamme on käynyt läpi valmistajan koulutuksen, jolla varmistetaan, että autostasi pidetään parasta mahdollista huolta. Suomessa Porsche-huoltomme palvelevat Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Huoltoa koskevissa kysymyksissä ota yhteys Porsche-huoltoon.
Toimipistekohtaiset yhteystiedot löydät alta.

Palvelu ja toiminta poikkeusoloissa

Porsche-huollossa pyrimme yksilölliseen palveluun ja erityisesti näinä poikkeusaikoina pyrimme minimoimaan asiakaskontaktien pituuden ja välttämään ruuhkatilanteet huollossa asioidessanne. Pääsääntöisesti keskustelemme huoltoon liittyvistä asioista puhelimitse tai sähköpostitse. Suosittelemme varaamaan täsmäajan huoltoneuvojallemme, jotta vältät ruuhkaisimmat ajat asiakaspalvelussamme.

Pidämme huolen myös siitä, että autosi sisäpinnat ovat asianmukaisesti suojattu ja ne puhdistetaan huollon jälkeen. Halutessasi voimme myös sopia, että noudamme autosi huoltoon ja palautamme takaisin huollon jälkeen.

Huippuautot vaativat arvoisensa huollon

Porsche ei ole kuin mikä tahansa auto. Porschet ovat ja tulevat olemaan urheiluautoja kuljettajille, jotka arvostavat suorituskykyä. Juuri siitä syystä me Porsche-huollossa emme halua jättää sinua oman onnesi nojaan huoltopalveluissa. Haluamme auttaa sinua, oli kyse Porscheenne liittyvästä huollosta, lisävarusteesta, korjauksesta tai hoidosta. Ennen kaikkea, tarjoamme asiantuntemusta ja kokemusta yli 70 vuoden ajalta urheiluautojen valmistuksesta.

Asiantuntemuksemme niin uusiin kuin vanhempiin Porsche-malleihin, niiden hoitoon, huoltoon ja korjauksiin on aina tarjolla sinulle. Käytämme valmistajan määrittämiä uusimpia diagnostiikka- ja erikoistyökaluja sekä aina Porschen alkuperäisiä varaosia. Nimenomaan autoosi kehitetyt alkuperäiset varaosat varmistavat, että Porschesi säilyy suorituskykyisenä, turvallisena ja alkuperäisenä.

Porsche merkkikorjaamon hyödyt sinulle ja autollesi

 • Ajan tasalla oleva tieto Porschen huolto-ohjelmasta
 • Merkkikohtainen tekninen tieto ja ymmärrys tuovat kokemusta, joilla voimme ennaltaehkäistä mahdollisia alkavista kulumisista aiheutuvia huolia
 • Porschen kouluttama henkilökunta huolehtii  autostasi
 • Käytössämme on tehtaan määrittämät erikoistyökalut ja laitteet sekä valmistajan mallikohtaiset huolto- ja korjausohjeet
 • Valmistajan laadunparannuskampanjat varmistetaan jokaisen käynnin yhteydessä
 • Alkuperäiset autoon varmasti sopivat varaosat kahden vuoden takuulla
 • Porsche yhteisö sekä vuosikymmenten mittainen kokemus ja ymmärrys Porschen urheiluautoista
 • Mahdollisuus hankkia erikseen Porsche Approved –jatkotakuuvakuutus sekä Porsche Assistance -tiepalvelu vuodeksi tai kahdeksi kerrallaan, sekä jatkaa näitä palveluita jopa siihen asti, kunnes autosi täyttää 15 vuotta

Pidetään yhdessä Porschestasi erityisen hyvää huolta!

Porsche Direct Dialogue Bay -vastaanottotarkastus

Haluatko tutustua autoonne eri näkökulmasta? Oletko päässyt kurkistamaan autonne alle? Oletko ostanut käytetyn Porschen ja haluatte varmistua sen kunnosta? 

Voit varata veloituksettoman Porsche Direct Dialogue Bay -vastaanottotarkastuksen Porsche Centeristä! 

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää

CoA – Certificate of Authenticity

Tiedätkö missä ja milloin Porschesi on valmistettu? Tai askarruttaako mitkä ovat alkuperäiset varusteet? Nämä ja monet muut tiedot ovat saatavissasi ja toimitamme mielellämme sinulle Porschesi aidon syntymätodistuksen Porschen tehtaalta. 

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää

Seasonal check -kuntotarkastus

Varmistu autosi sen suorituskyvystä ja toiminnasta. Lue lisää tarkastuksesta täältä:

arrow-right Created with Sketch. Seasonal Check

Onhan Porschesi valmis radalle?

Teetä rata-ajotarkastus meillä ja nauti kesän ajoista

arrow-right Created with Sketch. Varaa Racing Check

 

Ammattitaitoinen huollon henkilökunta palveluksessasi

Porsche-huollossa tarvitaan poikkeuksellisen laajaa ammattitaitoa. Kaikista merkin 70-vuotisen historian aikana valmistetuista Porscheista jopa 70 % on edelleen tieliikennekäytössä, ja klassikkoautojen huoltaminen edellyttää merkin mallihistorian syvää tuntemusta.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää