Skip to content

Porsche
Direct Dialogue Bay
-vastaanottotarkastus

Tarkasta autosi yhdessä ammattilaisen kanssa.

Haluamme teidän olevan ajan tasalla ja tietoinen autonne kunnosta. Tarjoamme teille mahdollisuuden yhdessä huoltoneuvojan kanssa käydä läpi Porschen määrittelemän tarkastuslistan, jonka avulla autonne tarkastetaan visuaalisesti ja voitte samalla sopia mahdollisista kunnostettavista kohteista. Saatte myös hinta-arvion huollosta ja korjauksesta. Näinä poikkeusaikoina voidaan tarkastus tehdä myös siten, että huoltoneuvoja tarkastaa auton ja käy läpi tarkastetut kohteet sähköpostin tai videon välityksellä.

Tarkastuksen yhteydessä haluamme myös varmistaa, että saatte neuvoja Porschenne käyttöön liittyen. Tarkastus on ilmainen ja siihen on hyvä varata aikaa noin 20 minuuttia. Se voidaan tehdä myös ennen kuin auto jää huollettavaksi, jotta tiedät miten pidämme huolta Porschestanne.

Jos olette ostaneet käytetyn Porschen, olette aina tervetulleet meille tarkastamaan auton kunnon. Näin voitte varmistua auton turvallisesta kunnosta ja jatkaa huoletta autonne käyttöä.

Porsche Direct Dialogue Bay -vastaanottotarkastuksessa käydään läpi

  • Auton korin ulkopinnat (esim. kolhut, naarmut, kiveniskemät)
  • Auton sisätilat (esim. hallintalaitteet, kytkimet, valaistus, mittariston ilmoitukset, moottoriöljyn taso, nestetasojen tarkastus)
  • Ulkoinen tarkastus (esim. tuulilasin pyyhkijöiden tarkastus, tiivisteiden kunto)
  • Auton tarkastus nosturilla (esim. pohjan kunto, alusta, renkaat, vanteet, jarrut, pakoputkisto, jousitus)

Varaa veloitukseton Porsche Direct Dialogue Bay -vastaanottotarkastus Porsche Centeristä!

arrow-right Created with Sketch. Varaa tästä