Skip to content

Porschen syntymätodistus

CoA - Certificate of Authenticity

Tiedättekö missä ja milloin Porschenne on valmistettu? Tai askarruttaako mitkä ovat alkuperäiset varusteet? Nämä ja monet muut tiedot ovat saatavissanne ja toimitamme mielellämme aidon syntymätodistuksen Porschen tehtaalta. Syntymätodistuksen avulla voitte varmistua Porschenne aitoudesta ja arvon säilymisestä. Syntymätodistus voidaan tilata kaikille Porsche autoille, mutta on pääasiassa suunnattu klassikko Porscheille. 

Todistuksessa Porsche vahvistaa onko autossa yhä alkuperäinen moottori ja vaihteisto, jolloin saatte vahvistuksen siitä,  onko autonne arvostettu matching numbers” -auto. Lisäksi muut auton tiedot vahvistetaan, kuten moottorin teho ja iskutilavuus, huippunopeus, väri yms. Myös yksilölliset varusteet, jotka on tehtaalla asennettu, on listattuna todistuksessa. Todistus toimitetaan tulostettuna Porschen viralliselle dokumenttiarkille. 

Voitte tilata Porschellenne aidon syntymätodistuksen Porsche Centeristä. Huomioittehan, että todistus on saatavilla ainoastaan englannin kielellä.

Porsche syntymätodistuksen hinta on 265 € (sis. alv 24%) 

arrow-right Created with Sketch. Kysy lisää ja tilaa huollon varauksen kautta