Skip to content

Auton hankinta

Tutustu Porsche-mallistoon, käyttövoimiin, rahoitusvaihtoehtoihin ja hankintatapoihin. Löydä unelmiesi Porsche ja siirry ohjaamoon.
Etusivu » Auton hankinta

Löydä käyttövoima ja hankintatapa

Valitse oikea käyttövoima. Tarpeesi mukaan. Auton ja käyttövoiman valinta lähtee liikkumistarpeistasi. Esimerkiksi päivittäiset ajomatkat, vuotuinen kilometrikertymä ja asuinpaikka ovat seikkoja, joita on hyvä miettiä sinulle sopivaa automallia valittaessa. 

arrow-right Created with Sketch. Tutustu käyttövoimiin ja hankintatapoihin

Osta uusi porsche

Hakupalvelustamme löydät jo maassa olevat, uudet Porschet, joiden hankinta onnistuu minkä tahansa Porsche Centerin kautta.

arrow-right Created with Sketch. Katso valikoima ja osta

Osta Porsche-vaihtoauto

Porsche Centereistä löydät laajan valikoiman Porsche-vaihtoautoja.Selaa valikoimaa alapuolella, tutustu varusteluihin ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva Porsche.

arrow-right Created with Sketch. Katso valikoima ja osta

Hinnastot

Ladattavassa muodossa. Sinua varten. Tutustu ajantasaisiin hinnastoihimme ja löydä unelmiesi Porsche.

arrow-right Created with Sketch. Katso hinnastot

Rahoituspalvelut

Helppo ja joustava tapa ostaa auto. Porsche Rahoitus sekä yksityisille että yrityksille. Maksat autoa kuukausittain etkä tarvitse muita vakuuksia kuin ostamasi auton.
arrow-right Created with Sketch. Lue lisää rahoituksesta

Yksityisleasing

Moderni ja vaivaton tapa hankkia auto. Yksityisleasing on moderni ja varmasti vaivaton tapa hankkia Porsche. Yksityisleasing-autolla ajat kiinteällä kuukausihinnalla, ilman merkittävää sidottua pääomaa.

arrow-right Created with Sketch. Tutustu yksityisleasingiin

Porsche Yrityksille

Porsche palvelee ammattitaidolla kaikissa yritysautoasioissa. Yritys- ja työsuhdeautot sekä kaikki yrityksen leasingpalvelut tarpeesi mukaan.
arrow-right Created with Sketch. Lue lisää palvleuista yrityksille

Porsche Exclusive

Olemme sitoutuneet ainutlaatuisten urheiluautojen luomiseen. Tavoitteenamme on luoda yksilöllisten asiakastoiveiden pohjalta ainutlaatuisia autoja – tyyppiin ja malliin katsomatta. Haluamme tehdä erityisestä vieläkin erityisempää.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää Porsche Exclusivesta

Porsche Approved -jatkotakuuvakuutus

Jatkotakuuvakuutuksella lisäturvaa huolettomaan autoiluun. Harkitset sitten uuden Porschen ostoa tai Approved-vaihtoautoa ja haluat lisäturvaa, valintasi on Porsche Approved -jatkotakuuvakuutus.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää Porsche Approved-vakuutuksesta