Skip to content

Porsche
Click & Collect -shop

Osa Porsche Lifestyle ja Porsche Tequipment lisävarustevalikoiman tuotteista on nyt helposti tilattavissa Porsche Click & Collect -shopin kautta.

Selaa tuotevalikoimaamme alapuolella ja tilaa kätevästi verkosta. Tuotteen nouto ja maksu suoritetaan haluamassanne Porsche Centerissä.
  • Ota yhteyttä
  • Lifestyle -tuotteet
  • Tequipment -lisävarusteet
  • Toimipisteet ja yhteystiedot

Porsche Lifestyle -tuotevalikoima

Puhtaus, jännittävyys ja tarkkuus – mutta nämä jo tiedätkin autoistamme. Olemme luoneet yksilöllisen asustekokoelman luoville kuljettajille, jotka haluavat muokata ympäristöään. Tarkista haluamasi tuotteen saatavuus ja hinta Porsche-jälleenmyyjältä.

Porsche Lifestyle sisältää huippulaadukkaita materiaaleja sekä huomiotaherättävää suunnittelua. Jokainen tuote on sekä moderni että ajaton, sillä kaikki tuotteet ovat aitoa Porschea.

Porsche Lifestyle -esite

Tutustu Porsche Lifestyle uusimpaan julkaisuun.

arrow-right Created with Sketch. Avaa esite

Lue lisää Porsche Lifestyle -valikoimasta

Lisää tietoa valikomasta kansainvälisellä Porsche-sivustolla.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää

Porsche Tequipment -lisävarustevalikoima

Porsche tarkoittaa ajonautintoa, urheiluauton tuntumaa, selvästi erottuvaa muotoilua sekä tietenkin suorituskykyä. Porsche Tequipmentin avulla voitte suunnitella auton yksilöllisien toiveidenne mukaan. Kun haluat lisätietoa miten voisit personoida omaa Porscheasi, ota yhteyttä Porsche jälleenmyyjään.

Auto yksilöllisten toiveidenne mukaan

Olette jo toteuttaneet yhden unelmistanne. On siis aika niille pienille lisäyksille, sisätiloihin tai ulkopuolelle. Kaikki lisävarusteet haluamallenne mallille löydätte Porsche Tequipment lisävarustevalikoimasta.

arrow-right Created with Sketch. Siirry Tequipment Finder -palveluun

Ajonautinto jälkiasennettuna

Myös oma visionne vaikuttaa, ja haluat sen sellaisena kuten se elämäntyyliisii sopii – 365 päivää vuodessa. Jo 20 vuotta Porsche Tequipment on luonut huipputuotteita, joilla voitte muokata Porschesta juuri teidän Porschenne.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää Porsche Tequipmentista


20 vuoden kokemus Porschen varusteista.

Porsche Tequipmentin 20 vuoden kokemus näkyy lisävarusteiden laadussa. Ne on suunniteltu vain ja ainoastaan Porscheen, täyttäen samat laatukriteerit kuin tehdaslisävarusteet ja räätälöity sopimaan elämäntyyliisi.

arrow-right Created with Sketch. Tutustu Tequipment katalogiin