Skip to content

Unelmien sähköinen elämäntyyli on nyt entistäkin houkuttelevampi.

  • Ota yhteyttä
  • Ominaisuudet
  • Taycan
  • Yksityisleasing
  • Palvelupaketit

Uusi Taycan – Porsche Yksityisleasing alkaen 1136 €/kk

Taycan-malliston takavetoisessa uutuudessa sulavalinjainen muotoilu ja tulevaisuuden sähköinen teknologia yhdistyvät suorituskykyä sykkivään sydämeen. Sen 476* hv huipputeho ja jopa 484* km toimintamatka takaavat aidon urheiluauton ajokokemuksen ja päivittäisen käytettävyyden niin kaupungin sykkeessä kuin maisemareittienkin varrella.

*Lisävarusteisella Performance Battery Plus -akulla.

Koe Taycan

Sydämeltään sähköinen. Sielultaan Porsche.

300 kW

Huipputeho

230 km/h

Huippunopeus

431 km

Yhdistetty toimintamatka (WLTP)

Tutustu Taycaniin.

Taycan on Porschen ensimmäinen täyssähköauto jolla on täysiverisen urheiluauton sydän.

Malliston uusimmasta tulokkaasta löytyy valinnan mukaan joko 408 tai 476 hevosvoimaa ja Performance Battery Plus -akulla sen toimintamatka on jopa 484 km.

Taycan-mallistoon kuuluu myös Taycan 4S, Taycan Turbo sekä Taycan Turbo S -mallit, joihin pääset tutustumaan tarkemmin oheisen linkin kautta.

arrow-right Created with Sketch. Tutustu Taycaniin arrow-right Created with Sketch. Rakenna omasi

Porsche kiinteällä kuukausihinnalla

Yksityisleasing on moderni ja vaivaton tapa hankkia uusi Porsche käyttöösi kiinteällä kuukausihinnalla, ilman merkittävää sidottua pääomaa. Voit keskittyä vain nauttimaan ajamisesta.

Tarjolla on laaja mallisto. Sinun tulee vain valita unelmiesi Porschelle sopiva palvelupaketti, sopimuksen kesto ja arvioida tarvitsemasi ajokilometrit.

Asiantuntevat myyntikonsulttimme ovat apunasi autosi räätälöinnissä alusta loppuun, palvelemme niin paikan päällä Porsche Centereissä kuin myös etäyhteyksin.

arrow-right Created with Sketch. Tutustu mallistoon

Palvelupaketit

Valitse itsellesi sopivin leasingpalvelupaketti.

Ota yhteyttä


Minulle saa lähettää lisätietoja Porschen tuotteista ja palveluista

Esimerkkilaskelma Taycan Porsche Yksityisleasingilla S-taso: 1 135,72 €/kk (36 kk/30 000 km), kiinteä kk-erä koko sopimuskauden ajan, kokonaishinta vuokrakaudelta 40 885,92 €, hinta sisältää mm. rahoituskustannukset, toimituskulut, kesä- ja talvirenkaat sekä sopimuksen mukaisen ajomäärän. Auto palautuu sopimuskauden jälkeen rahoitusyhtiölle. Porsche Yksityisleasingin rahoittaa K Auto Leasing Oy. Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka ovat määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Osa lisävarusteista saattaa vaikuttaa sähkönkulutukseen. Kuvan auto erikoisvarustein. Ilmoitettu huipputeho ja toimintamatka lisävarusteisella akustolla. Porsche Taycan hinnat alkaen 90 331,46 €. Yhdistetty sähkönkulutus 20,4 kWh/100 km; CO2 -päästöt yhdistetty 0 g/km.