Skip to content

Porsche Davis Cup Team Finland tulessa jälleen 16. ja 17. syyskuuta Metro Areenalla

Suomen miesten tennismaajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, kohtaa Uuden-Seelannin Espoo Metro Areenalla 16.-17.9.2022.

Maaottelu alkaa perjantaina 16. syyskuuta kaksinpeleillä klo 18.00 ja lauantaina 17. on luvassa nelinpeli klo 14.00 alkaen sekä perään tarvittaessa kaksi kaksinpeliä. Ovet aukeavat molempina päivinä 1,5 tuntia ennen tapahtumaa.

>> Lisätietoja tapahtumasta

Kapteeni Jarkko Nieminen on nimennyt joukkueeseensa tällä kertaa tutut nimet: Emil Ruusuvuori, Harri Heliövaara, Otto Virtanen ja Patrik-Niklas Salminen. Lisäksi joukkueeseen liittyy uutena kasvona Eero Vesa.

– Taas kerran voi arvostaa ja olla kiitollinen saadessani sen joukkueen minkä halusin. Kaikki ovat motivoituneita ja halukkaita edustamaan Suomea, tiivisti Nieminen joukkueen julkistamisen jälkeen.

Viisikon pelaajat ovat kaikki tuttuja viimeisiltä vuosilta.

– Ei varmasti lähtökohtaisesti yllätä, että Emil on meidän kaksinpelin ja Harri nelinpelin ykköstykkimme. He ovat maailman ehdotonta eliittiä. Tuleva ottelu on mielenkiintoinen. Vastustajan nelinpelaajat ovat tuttuja ja paperilla se on heidän syömähampaansa. Kaksinpelissä heillä on nuoria ja hieman kokemattomimpia pelaajia. Kuitenkaan etukäteen ei ketään voiteta nimellä tai rankingilla. Lähdemme otteluun nöyrästi, mutta toki itseluottamuksemme on kova ja usko joukkueeseen vahva, Nieminen summaa.

>> Liput tapahtumaan

Porsche on toiminut Suomen tennisliiton pääyhteistyökumppanina vuoden alusta. Uuden yhteistyön myötä Porsche on nyt myös entistä vahvemmin mukana tenniksen maajoukkuetoiminnassa ja tapahtumissa. Miesten maajoukkue kantaa nimeä Porsche Davis Cup Team Finland ja Porsche on näkyvästi esillä myös Davis Cup tapahtumassa Metro Areenalla.