Skip to content

Porsche Davis Cup Team Finland pelaa Espoossa 4.-5.2. paikasta Davis Cup Finals -lopputurnaukseen

Porsche Davis Cup Team Finland kohtaa MM-karsintaottelussa Argentiinan Espoo Metro Areenassa 4.-5.2.2023. Ottelun voittaja etenee maailman 16 parhaan maan Davis Cup Finals -lopputurnaukseen.

”Voittavalla ja tutulla joukkueella jatketaan. Jokainen pelaajamme menee omalla urallaan eteenpäin, ja tähän yhdistettynä pitkä yhteinen historiamme, on meillä valmis ja kova joukkue kasassa. Haemme unelmaamme, eli paikkaa MM-kisoissa,” sanoi kapteeni Jarkko Nieminen.

Suomen joukkueen muodostavat Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-10), Emil Ruusuvuori (ATP-43), Otto Virtanen (ATP-181), Patrik Niklas-Salminen (nelinpelin ATP-129) ja Eero Vasa (nelinpelin ATP-348).

Argentiinan pelaajat ovat Francisco Cerundolo (ATP-31), Pedro Cachin (ATP-68) ja Facundo Bagnis (ATP-88) sekä nelinpelaajat Maximo Gonzalez (ATP-45) ja Andres Molteni (ATP-36).

Ottelut alkavat lauantaina klo 17.00 ja sunnuntaina klo 13.00. Huipputenniksen lisäksi on areenalla nähtävää ja koettavaa jo ennen matsien alkamista.

Lue lisää tapahtumasta: https://www.tennis.fi/daviscup/

Porsche on Suomen tennisliiton pääyhteystyökumppani. Yhteistyön myötä Porsche on vahvasti mukana tenniksen maajoukkuetoiminnassa ja tapahtumissa. Miesten maajoukkue kantaa nimeä Porsche Davis Cup Team Finland ja Porsche on näkyvästi esillä myös Davis Cup tapahtumassa Metro Areenalla.