Skip to content

Tequipment lisävarustevalikoima

Parhaat varusteet Porscheesi

Porschen Tequipment lisävarustevalikoima – auto yksilöllisten toiveidesi mukaan

Olet jo toteuttanut yhden unelmistasi. On siis aika niille pienille lisäyksille, sisätiloihin tai ulkopuolelle. Porsche Tequipmentin avulla voit suunnitella auton yksilöllisien toiveidesi mukaan. Kaikki lisävarusteet haluamallesi mallille löydät Tequipment lisävarustevalikoimasta.

arrow-right Created with Sketch. Siirry Tequipment Finder -palveluun

Vakiintunut osa ohjelmaamme jo 20 vuotta: Ajonautinto jälkiasennettuna

Porsche tarkoittaa ajonautintoa, urheiluauton tuntumaa, selvästi erottuvaa muotoilua sekä tietenkin suorituskykyä. Myös oma visiosi vaikuttaa, ja haluat sen sellaisena kuten se elämäntyyliisii sopii – 365 päivää vuodessa.

Tällainen Porsche Tequipment on ollut jo 20 vuotta, tehden huipputuotteita joilla voit muokata Porschesta juuri sinun Porschesi.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää Tequipmentista

20 vuoden kokemus Porschen varusteista.

Porsche Tequipmentin 20 vuoden kokemus näkyy lisävarusteiden laadussa. Ne on suunniteltu vain ja ainoastaan Porscheen, täyttäen samat laatukriteerit kuin tehdaslisävarusteet ja räätälöity sopimaan elämäntyyliisi. Juhlistamme Porsche Tequipmentin 20-vuotista taivalta kaikissa Porschen toimipisteissä. Kun haluat lisätietoa miten voisit personoida omaa Porscheasi, ota yhteyttä Porsche jälleenmyyjään.

arrow-right Created with Sketch. Tutustu Tequipment katalogiin