Skip to content

Porsche Tequipment lisävarustevalikoima

Parhaat varusteet Porschelle

Porsche Tequipment lisävarustevalikoima – auto yksilöllisten toiveidenne mukaan

Olette jo toteuttaneet yhden unelmistanne. On siis aika niille pienille lisäyksille, sisätiloihin tai ulkopuolelle. Porsche Tequipmentin avulla voitte suunnitella auton yksilöllisien toiveidenne mukaan. Kaikki lisävarusteet haluamallenne mallille löydätte Porsche Tequipment lisävarustevalikoimasta.

arrow-right Created with Sketch. Siirry Tequipment Finder -palveluun

Vakiintunut osa ohjelmaamme jo 20 vuotta: Ajonautinto jälkiasennettuna

Porsche tarkoittaa ajonautintoa, urheiluauton tuntumaa, selvästi erottuvaa muotoilua sekä tietenkin suorituskykyä. Myös oma visionne vaikuttaa, ja haluat sen sellaisena kuten se elämäntyyliisii sopii – 365 päivää vuodessa.

Tällainen Porsche Tequipment on ollut jo 20 vuotta, tehden huipputuotteita, joilla voittet muokata Porschesta juuri teidän Porschenne.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää Porsche Tequipmentista

Osa Porsche Tequipment lisävarustevalikoiman tuotteista on myös helposti tilattavissa Porsche Click & Collect -shopin kautta. Kategoria -valikon avulla saat Porsche Tequipment -tuotteita näkyviin.

20 vuoden kokemus Porschen varusteista.

Porsche Tequipmentin 20 vuoden kokemus näkyy lisävarusteiden laadussa. Ne on suunniteltu vain ja ainoastaan Porscheen, täyttäen samat laatukriteerit kuin tehdaslisävarusteet ja räätälöity sopimaan elämäntyyliisi. Juhlistamme Porsche Tequipmentin 20-vuotista taivalta kaikissa Porschen toimipisteissä. Kun haluat lisätietoa miten voisit personoida omaa Porscheasi, ota yhteyttä Porsche jälleenmyyjään.

arrow-right Created with Sketch. Tutustu Tequipment katalogiin