Skip to content

Taycan GTS

Alkaen 140 290,00 €

598 hv (440 kW)

Huipputeho

439 - 504 km

Toimintamatka

250 km/h

Huippunopeus

3,7 s

Kiihtyvyys 0-100 km/h
  • Varaa esittely
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Video
  • Galleria
  • E-Performance

Ominaisuudet

Keskeiset ominaisuudet

Lue lisää

Ilmanohjausaukot ja ajovalot

Lue lisää

Automaattisesti esiin tulevat ovenkahvat

Lue lisää

Kiinteä panoraamalasikatto

Lue lisää

Takaosan muotoilu

Lue lisää

Istuimet

Lue lisää

Monitoimiohjauspyörä

Lue lisää

Ohjaamo

Lue lisää

Ohjauspaneeli

Lue lisää

Tekniset tiedot

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka ovat määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

**Ilmoitettu CO2-päästöarvo on perusmallin päästöarvo ilman lisävarusteita. Osa lisävarusteista vaikuttaa auton CO2-päästöarvoon, polttoainekulutukseen sekä autoveron määrään. Lopullinen CO2 g/km, jonka perusteella autovero määräytyy ilmoitetaan autoyksilön vaatimuksenmukaisuustodistuksessa (COC-todistus) auton valmistuttua. Lopullinen autovero määräytyy Verohallinnon tekemän autoveropäätöksen mukaan.

Uusi Taycan. Soul electrified.

Lue lisää Taycan-mallistosta

E-Performance

Suorituskyky, G-voimat ja vahva adrenaliinilataus ovat Porschen perinteisiä arvoja. Mutta mitä me Porschella näemme, kun suuntaamme katseet tulevaisuuteen? Huomispäivän urheiluauton ilman mitään kompromisseja – täysipainoisen kokonaisuuden, jossa yhdistyvät maksimaalinen ajonautinto, edistynyt latausteknologia ja erinomaiset yhteydet.

arrow-right Created with Sketch. Lue lisää E-Performancesta

Porsche Charging Pre-Check

Haluatko tietää onko sinun mahdollista ladata Porschen ladattavaa hybridi- tai täyssähköautoa kotonasi? Porsche Charging Pre-Check -lataustapakartoitus tarjoaa sinulle alustavan tiedon siitä muutamassa minuutissa. Voit myös olla yhteydessä lähimpään Porsche Centeriin ja autamme sinua latausasioissa niin laitteiston, kuin kumppanimme tarjoaman kotikartoituksen sekä asennustyön kanssa.

arrow-right Created with Sketch. Aloita lataustapakartoitus

Koe uusi Taycan GTS

Ota yhteyttä lähimpään Porsche Centeriisi tai varaa henkilökohtainen esittelysi jo tänään.

arrow-right Created with Sketch. Varaa esittely