Skip to content

911 Carrera Coupé

Ikoninen klassikko. Entistä tehokkaampana.
 • Osta
 • Tekniset tiedot
 • Sisätilat
 • Ulkopuoli
 • Teknologia
 • 911 Carrera GTS
 • Oheistuotteet

 
Etusivu » Mallisto » Porsche 911 » 911 Carrera Coupé

Porsche 911 Carrera – ainutlaatuista suorituskykyä ja legendaarista tyyliä.

Porsche 911:n Coupé-versio ilmentää Porschen DNA:ta, joka tehnyt 911:stä legendaarisen: vastaansanomaton suorituskyky yhdistettynä persoonalliseen muotoiluun. Valitse 3,0-litrainen 911 Carrera tai 3,6-litraisella T-Hybrid-voimalinjalla varustettu 911 Carrera GTS.

Porsche 911 Carrera 4 GTS Coupé edestä sivulta

Teho

394–541 hv

Vääntö

450–610 Nm

0–100 km/h

3,9–3,0 s

Huippunopeus

294–312 km/h

Tekniset tiedot

Lisää teknisiä tietoja saat auton rakennusautomaatista tai lähimmästä Porsche Centeristä.

Osta Porsche 911 Carrera Coupé.
Hinta alkaen 208 690 €

Katso jo varastosta löytyviä autoja, ota yhteys myyntiin lomakkeella tai löydä lähin Porsche Centerisi ja siirry kaupan puolelle!

arrow-right Created with Sketch. Katso jo varastossa olevat autot
arrow-right Created with Sketch. Ota yhteys myyntiin
arrow-right Created with Sketch. Katso lähin liike

Sisältä

2 tai 2+2. Porsche 911 Carrera Coupén sisustus on täyttä urheiluautoa. Urheiluistuimien jämäkkä tuntuma tarjoaa sivutukea myös tiukempiin kaarteisiin. Coupé on vakiona 2-paikkainen, mutta auton saa ilman lisähintaa myös 2+2-paikkaisena.

Porsche Driver Experience. Ohjaamossa kuljettajaa hemmottelee aito Porsche Driver Experience -muotoilu. Mittaristona toimii 12,6-tuumainen kaareva näyttö, ja auton Porsche Communication Management -järjestelmää (PCM) ohjataan keskikonsolin 10,9-tuumaisesta kosketusnäytöstä.

Kädet rattiin ja menoksi. Sport-ohjauspyörä mahdollistaa ohjaamon eri toimintojen sulavan käytön, ja vaihdevalitsimet varmistavat tarkat sekä lyhyet vaihteenvaihdot. Start-käynnistyspainike ja ajotilan valitsin ovat 911:ssä vakiona.

Ulkoa

Perinteitä kunnioittaen. Pitkä, litteä konepelti, jyrkästi kalteva tuulilasi ja rauhassa taaksepäin kallistuva kattolinja antavat 911:lle sen omaleimaisen ilmeen. Ulkonäön kruunaavat tyylikkäät vakiovarusteiset 19/20 tuuman tai lisävarusteiset 20/21 tuuman Carrera-vanteet.

Edestä ja takaa. Uuden 911:n tuntomerkki on kaikkien valaisintoimintojen integroituminen Matrix LED- tai lisävarusteisten HD-Matrix LED -ajovalojen umpioihin. Myös etu- ja takapuskurit on muotoiltu uusiksi. GTS-mallissa on etupuskurin ilmanottoaukoissa adaptiiviset säleiköt ja etudiffuusori, jotka säätyvät yhdessä parantaakseen aerodynamiikkaa. Takana takavalojen yhteinen ledinauha korostaa auton leveyttä ja urheilullisuutta.

Teknologia

Uusi 911 pitää huolen, että suorituskykyinen ajaminen on myös mukavaa. Vakiovarusteena uudesta 911:stä löytyykin esimerkiksi:

 • Vakionopeudensäädin
 • 2-alueinen automaatti-ilmastointi
 • Ilmanlaatujärjestelmä: hiukkassuodatin sekä tunneleissa sisäilmankierron ohjaus
 • Peruutuskamera ja pysäköintitutkat edessä ja takana
 • Kaistallapitoavustin, liikennemerkkien tunnistus ja jarrutusavustin
 • Lämmitettävä ohjauspyörä ja lämmitettävät etuistuimet
 • Apple CarPlay ja Android Auto
 • Nelipyöräohjaus (GTS-versiossa)

Sähkömoottori numero 1. Uuden 911 Carrera GTS:n suorituskyvyn takaa 3,6-litrainen bokserimoottori ja T-Hybrid-voimansiirto, joka parantaa 911:n suorituskykyä merkittävästi. Kevytrakenteisessa T-Hybrid-järjestelmässä on sähköinen pakokaasuturboahdin, jonka vaihdelaatikkoon integroitu sähkömoottori ottaa välittömästi käyttöön kaasupoljinta painettaessa. Se kasvattaa ahtopainetta ja tuottaa jopa 11 kilowattia sähköistä tehoa.

Sähkömoottori numero 2. Voimalinjaan kuuluu myös kestomagneettisynkroninen moottori, joka tuottaa bokserimoottoriin 150 newtonmetriä lisää vääntöä ja 40 kilowattia lisää tehoa. Molemmat sähkömoottorit on yhdistetty 400 voltin käynnistysakkuun, joka vastaa kooltaan ja painoltaan perinteistä 12 voltin käynnistysakkua.

Nelipyöräohjaus. Lisäksi 911 Carrera GTS:ssä on vakiovarusteena myös nelipyöräohjaus.

Oheistuotteet

Osta Porsche 911 Carrera Coupé.