Skip to content

Lataa tien päällä, koska tahansa.

Paikasta riippumatta.

Kompromissit ovat osa elämää. Autoilussa niille ei kuitenkaan ole sijaa. Ajamisessa on kyse joustavuudesta, saapumisesta suunniteltuun aikaan ja ennen kaikkea sporttisesta suorituskyvystä. Aina. Riippumatta siitä, ajatko lähialueilla vai suuntaatko kauemmas, jolloin toimintamatkan tulee olla pidempi. Tästä syystä Porsche E-Performance tarjoaa luotettavan, maailmanlaajuisen ja helppokäyttöisen latausverkoston ja nerokkaan latausjärjestelmän. Sähköautolla ajamisen helppoutta ilman epävarmuutta. Juuri niin kuin Porschelta voi odottaakin.

Latauskartta.

Sinä valitset suunnan – me pidämme sinut liikkeessä. Valitse sinulle sopivin tuhansista latauspisteistä ympäri maailmaa. Latauskartastamme näet kaikki käytettävissä olevat latausasemat ja maksuttomat Porsche Destination -latauspisteet. Katso kaikki vaihtoehdot nopeaan lataamiseen – erinomaisen tehokkaasti.

Latausinfra.

Lataaminen valtateillä.

Lue lisää

Lataaminen määränpäässäsi.

Lue lisää

Lataaminen jälleenmyyjällä.

Lue lisää

Latausvaihtoehdot.

Latauskaapeli (malli 3)

Lue lisää

Porsche Mobile Charger

Lue lisää

Porsche Mobile Charger Connect

Lue lisää

Porsche Connect ja E-Performance.

Porsche Connect** -sovelluksen ja -palveluiden avulla voit ohjata useita ajoneuvon toimintoja kätevästi olohuoneestasi. Voit esimerkiksi valvoa latausprosessia, tarkistaa akun latauksen tilan tai lämmittää Porschesi sopivan lämpimäksi ennen ajamaan lähtemistä.**Porsche Connect -palveluiden saatavuus ja ominaisuudet voivat vaihdella maakohtaisesti. Lisätietoja saatavuudesta ja palveluistasi maassasi näet osoitteesta porsche.com/connect-store

Akun tila

Lue lisää

Välitön lataus

Lue lisää

Latausajastin

Lue lisää

Ilmanvaihto pysäköitynä

Lue lisää

Latauspisteiden löytäminen

Lue lisää