Skip to content

Henri Kontinen

Porsche on solminut Suomessa yhteistyösopimuksen tenniksen nelinpelin maailmantähden, Henri Kontisen kanssa.

Liitto syntyi samoista lähtökohdista ja arvoista

Porsche Finland. Alkanut yhteistyö kruunaa Porschen panoksen suomalaisen tenniksen hyväksi hienolla tavalla, täydentäen jo lanseerattua yhteistyötä Suomen Tennisliiton ja nuorten tennismaajoukkueen kanssa. “Uskomme että Henri Kontisen kautta välittyy moni sellainen asia ja arvo jota haluamme edustaa: rakkaus lajiin sekä intohimoinen asenne kilpailuun, ja tinkimättömään työhön mitä menestykseen tarvitaan – oli kyse huipputenniksestä tai huippu-urheiluautoista. Ja tietysti halu säilyttää asema huipulla. Nelinpelissä korostuu lisäksi yhteistyö ja pelikaveruus, jotka ovat tärkeitä teemoja Suomen 100 v. juhlavuoden kunniaksi järjestettävässä “Palkitse pelikaveri” -kampanjassamme.” -kommentoi Johan Friman, Keskon autotoimialajohtaja ja VV-Auton toimitusjohtaja.

Pelikavereita myös kentän ulkopuolella – Porsche ja Henri Kontinen

“Olen todella iloinen siitä, että saan yhteistyökumppanikseni Porschen kaltaisen maailmanlaajuisen ja arvostetun brändin. On hienoa, että Porsche on mukana myös Tennisliiton nuorten maajoukkueessa ja tukee vahvasti Suomen tulevaisuuden tenniskykyjä. Tennis on ollut minulle pienestä pitäen suuri nautinto, eikä se tunnu vieläkään työltä. Ei ole mitään hauskempaa kuin mennä kentälle hyvän kaverin kanssa – oli sitten kyseessä ottelu tai treeni. Olen saanut tenniksen kautta vuosien varrella tosi paljon ystäviä, joihin yhteys säilyy varmasti urani päätyttyäkin.” -Henri Kontinen kommentoi yhteistyötä ja Palkitse pelikaveri -kampanjaa.

Huippuvarusteltu Porsche Macan liikuttaa Henriä Suomessa

Henrin valinta yhteistyön viralliseksi autoksi on luonnollisesti Porsche Macan S Diesel Advantage Package. Mallinimen tennistermi “Advantage” kertoo pelaajan olevan pisteen päässä pelin, erän tai ottelun voitosta. Macanissa yhdistyy urbaani urheilullisuus ja monikäyttöisyys – ominaisuudet jotka sopivat Henrin tyyliin yhtälailla harjoitusmatkoille kuin kaupunkielämäänkin.

Lisätiedot:

Ben Bogdanoff
markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Porsche Finland / Oy AutoCarrera Ab
ben.bogdanoff@porsche.fi
+358 400 911 467

Macan-mallisarja: yhdistetty polttoaineenkulutus: 6,1 l / 100 km; CO2-päästöt 164 g/km
*) vaihtelee käytössä olevien renkaiden mukaan.